Çamurla mücadeleyi seviyorsak illa off road un pahalı jeep lerle olması gerekmiyor : ) resimdeki arazi aracının basit durduğuna aldanmayın tek kusuru helozonlu olmayışı çamurda ve dik iniş çıkışlarda oldukca ii aracı yapan dayım kendisi motor tamircisi pancar motor jeep şanzımanı ve diff lerinden topladı ilk yaptığında kısa şasi kasasız cabrio jeep di : ) sonra römork kullanması zor geldiği için bu hale getirdi.
Çok iyi yaw Ben bayılıyorum böle insanlara kendi araçlarını iyi kötü hiç önemli değil yapmaları buna cesaret etmeleri kafa patlatmaları çok hoşuma gidiyor tebrikler...
Evt çoğu yerde var ama geneli 4x4 değil bu aracın maliyeti 3000 ytl yi geçmedi geçen yaz 5000 vermişlerdi satmadı. Parça bulsam mog yapdırcam dayıma onunda canı istiyor : )
bursa da yakın aradaşımda da var çok memnun ayıptır söylemesi sikoda battı bağladı çıkardı ben şaşırdım bu aracın aynısı defransiyel ler arka ve j5 şanzıman ile beraber almışıt
Bunun üzerine bir tanede kabin koydunmu deyme keyfine al sana canavar gibi off-road aracı istediğin yere gir çık istediğini yap milyarlık süs Jeeplerin havasını söndür