Toplama Arazi Aracı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BBOYTED Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,986
Ynt: Toplama Arazi Aracı

yakıtta makul gez gezebildiğin kadar süper olmuş valla daha neler göreceğiz
 

Etiketler
Ynt: Toplama Arazi Aracı

marmaris cj7' Alıntı:
Bunun üzerine bir tanede kabin koydunmu deyme keyfine al sana canavar gibi off-road aracı istediğin yere gir çık istediğini yap milyarlık süs Jeeplerin havasını söndür

süslü jıple arazıyemı çıkcadın bir de :smiley: nasıl kıycan yaaa :smiley: 5 kuruşluk jıpmı yaa :smiley: asfalta bi gelsene havanı indirsin o cıpler :smiley: dimi amaa :smiley:
 

Ynt: Toplama Arazi Aracı

Bunlar iç anadoluda oldukça yaygındır; başka yörelerde de benzerleri muhakkak yapılmış-kullanımıştır. Örneğin Ankara kırsalında adı "pat-pat" tır, en az 25 yıldan beri -olasılıkla daha fazla zamandır- kullanılıyor olması lazım. Plakasız olduklarından, anayollara çıkmazlar pek. Su motoru (pancarmotor veya lamborgini) kullanılması da, traktörden az yakan bir araç+su pompasını birarada kullanmakla ilişkili olsa gerek.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Mesajlar
1,527,469
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst