<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyota 2.8 -- Land Rover 300tdı</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="umut401" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
umut401' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
2.8d 92 model Hilux ile 160 km/h yapmıştım düz yolda. Defender 300 Tdi ile mümkün değil öyle bir hız yapmak. Ama bu demek değil ki Hilux motoru daha güçlü....Araç daha hafif olduğundan çekiş daha iyi. 2.8 ayrıca çok daha sorunsuzdur 300 Tdi'a göre. (Şu anda Land Rover kullanıcısıyım yanlış anlaşılmasın) Ancak ne için karşılaştırma yapılıyor anlamadım, her iki araç farklı segmentlerin aracı bence, bu motorlar karar vermede kriter olmamalı...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>
<blockquote data-attributes="" data-quote="umut401" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
umut401' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
2.8d 92 model Hilux ile 160 km/h yapmıştım düz yolda. Defender 300 Tdi ile mümkün değil öyle bir hız yapmak. Ama bu demek değil ki Hilux motoru daha güçlü....Araç daha hafif olduğundan çekiş daha iyi. 2.8 ayrıca çok daha sorunsuzdur 300 Tdi'a göre. (Şu anda Land Rover kullanıcısıyım yanlış anlaşılmasın) Ancak ne için karşılaştırma yapılıyor anlamadım, her iki araç farklı segmentlerin aracı bence, bu motorlar karar vermede kriter olmamalı...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> 2.8 motor hakkında fazla bir bilgim yok performansını kendi kafamda canlandırmak için böyle bir kıyaslama yaptım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim</div>