Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,787
Ynt: Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

bf goodrich AT mi markası.

ayrıca bence lastikleri çok büyütmeyin aracın gücünüde göz önüne alarak..ben olsaydım yerinizde bütçe kısıtlıysa önce çok gereklilerden başlardım.direksiyon dediğiniz hidroliğe çevirmekse çok önemli..
lastiğide ebatı çok abartmadan bir mt tamamdır şimdilik. ;D (yeni bütçe ayarlanana kadar)

old man emu kite baktım makaslar,bağlantılar falan yok.birde kaç inch yükseleceğini yazmamışlar.şöyle bir kit var avustralyada..bana göre böyşe olması lazım 4,5 inch yükselme diyor.tüm gerekli parçalar var.

Picture 2.jpg

Etiketler

çağlar bey lastik aynen o marka dediğiniz gibi önce direksyon sonra lastık yada yükseltme kıtı ama bu bahsedilen kitler bana göre çok pahalı taktırması ile 2000dolar desek yaklaşık 3500 tl eder oda beni şu an kasar ilğinize teşekkürler bir saat sonra evden takipteyim şimdi çıkıyorum arkadaşlar.

simurg2' Alıntı:
çağlar bey lastik aynen o marka dediğiniz gibi önce direksyon sonra lastık yada yükseltme kıtı ama bu bahsedilen kitler bana göre çok pahalı taktırması ile 2000dolar desek yaklaşık 3500 tl eder oda beni şu an kasar ilğinize teşekkürler bir saat sonra evden takipteyim şimdi çıkıyorum arkadaşlar.

cihan abinin dediği doğrudur.antalya ahmet usta sizin işi en hesaplı çözer.

cihanülker' Alıntı:
erkancım ben şöyle yapardım ,yükseltme kitinin siparişini verirdim ,nasıl olsa 2 ayda geliyor , bu arada para biriktirip kit gelince lastikleri takardım

benim usül :smiley:

cihan bey arkadaşınızın aracı güzelmiş kasalarımız aynı 265 lastık genişliği biz daraltıyoruz 235 yapıyoruz ben karaverdim gibi ilk önce direksyonu halledip sonra lastık 235x85x16 alıcam yanlız üstündeki 70 olan ebat 85 olunca (255x70x16--235x85x16 ) 2cm yükseldiğine göre çamurluklarada 2 cm yaklaşır zaten benin çamurlukla lastık arasında en az 10 cm boşluk var bir sorun olmaz gibi düşünüyorum sorun şurda bence 2.1 cm yükseklik için değermi sizce

erkan bey ben çağlar.cihan abi ayrı ;D ;D

değermi derken bu işlem sizden nekadar götürecek duygusal anlamda ;)

çağlar bey afedersiniz en ucuz bahsedilen lastığın cıkması bile 800 yenisinin tanesine 300-330 istiyorlar bu acıdan bakınca kullan eskileri lastık parasına tavana sepet yaptır diyor şeytan

valla arazide hareket edememekten sıkıldıysanız çeşitli kilit tipleri mevcut.öne -arkaya kilit taktırın derim ben.

Yaw ben bu konuyu kaçırmışım. :D
Neyse muhabbet kısmında yazdım zaten ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cağlar arkadaşın ya nasiptenmi aldı arabayı?

evet abi..yanlız arac çok temiz 70 bin civarında km.ben bukadar beklemiyordum..aynı 80 kasa kilitleri var üzerinde..80 kasa motorun elektroniksiz hali.4500 24 valf.ön arka makas.

Çağlar bey araç çok güzel tüple kullanıyor zannedersem arkadaşlar tüpde litre bazında yakarını biliyormusunuz aracımı almadan önce ihale olsa idi bende aynı aracı alabilirdim gerçi fiyat beni biraz aşardı ama zorlar bir şey yapardık

lpg ile sanıyorum 325-375 aralığında..litre olarak bilemiyorumda kuruş olarak böyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri