Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,787
Ynt: Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

pekde çok değilmiş benim araç 100km 8,5 litre mazot oda 240tl uzun yol arazı de 300 tl yakıyor kimse inanmıyor ama ben öyle hesap ettim

Etiketler

ALINTI : valla arazide hareket edememekten sıkıldıysanız çeşitli kilit tipleri mevcut.öne -arkaya kilit taktırın derim ben demişsiniz çaglar bey ben biraz araştırmaya çalıştım hiç bulamadım internette ne diye aratırıyorsunuz yada bildiğiniz site adını yazarmısınız en azından aklımızda bulunsun planlarımız arasında arkaya yeterli olur fikrindeyim

Arkadaşlar ben bir bilgiye en azından doyucu bilgiye bj75 lere uyan kilit denk gelmedi yada ben bulamadım elinde bilgi olan varsa iletirse memnun olurum

http://cgi.ebay.com.au/ARB-Diff-Lock-Landcruiser-FJ-HJ-BJ-40-45-60-62-75-80-_W0QQitemZ190340660693QQcmdZViewItemQQimsxZ20091010?IMSfp=TL091010133001r14392

buradan bir göz at ,hemde 2 el

cihan bey ilğinize teşekkürler
1-avusturalya ebay dan bunu nasıl tedarık ediyorsunuz yada edeniniz varmı genelde avusturalya ebay da word wide seçenegi yok
2-bu aletin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyacaz bu işlerin bir püf noktası varnı bir arkadaş aimıştı ama nasıl getirtip taktırdığı bir sır gibi ;D saklı

simurg2' Alıntı:
cihan bey ilğinize teşekkürler
1-avusturalya ebay dan bunu nasıl tedarık ediyorsunuz yada edeniniz varmı genelde avusturalya ebay da word wide seçenegi yok
2-bu aletin çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyacaz bu işlerin bir püf noktası varnı bir arkadaş aimıştı ama nasıl getirtip taktırdığı bir sır gibi ;D saklı

öncelikle malın shibi olan arkadaşa mail atıyorsunuz , o size gönderebilrim derse. para işini hallediyorsunuz ,çalışıp çalışmadığını anlayamassınız ama sistem zaten çok basit ,bu sistemde bir tek bozuk olabilecek şey ,kompresör oda çok dert değil ,türkiyede satılıyor aynısı , işin taktırma kısmı en kolayı sır mır olacak bir durum yok , garaj toyo ,yani suat usta takıyor devamlı, sadece gümrükte problem alabilir oda çözülmeyecek dert değil veririsiniz bir vekaletname, gümrükçüye hallaeder, ama tar oto tarkan bey bunların hepsinii zaten yapıyor ,sizin aracınıza uygun kiliti getirtiyor, gümrük filan bu işlerle siz uğraşmıyosunuz bence maceraya gerek yok

Tar otoya ugramak lazım lastık degışimini erteleyip şu an lastıklerim beni 1-2 sene götürür onun yerine kilit oayına girmek gerekiyor birde ön arka yüzde yüz deniyor kendi arcım için ön mü arkamı herhalde arka olması gerekiyor en azında soğucakta arkadaşlar arkaya kikit lazım diye söylüyorlardı bende onların yalancısıyım direksyon sonrada kilit olayı çok çalışmam lazım çooook

erkan asma kilit var bende senin almana gerek yok ;D ;D ;D

burakcım önerin için teşekkürler bende seninin düşümdüğün asmadan öne arkaya düşünüyorumda yüzde yüz öne ve arkaya taksam nasıl olur diye sana soracaktım geç dalganı bakalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri