Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,721

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

Selam,
En çömez Toyotacı ben olacağım herhalde ;D ;D umarım yanlız bırakmazsınız beni ???

Etiketler

Geçen senede ben çömezdim, ama hiç hissettirmiyor arkadaşlar sağolsun. Merak etmeyin ekibimiz çok güzeldir.

becasse' Alıntı:
Selam,
En çömez Toyotacı ben olacağım herhalde ;D ;D umarım yanlız bırakmazsınız beni ???

Teşekkürler Burak bey,her halde taçı bana devredeceksiniz :D :D. Sanırım herkes ailece geliyor Toyota buluşmasına yanılıyormuyum?

Valla bilemiyorum ama ben tek gelicem büyük ihtimal.
Zaten biz Toyotacılar ve onların dostları olarak büyük bir aileyiz :D

becasse' Alıntı:
Teşekkürler Burak bey,her halde taçı bana devredeceksiniz :D :D. Sanırım herkes ailece geliyor Toyota buluşmasına yanılıyormuyum?

Bakkan' Alıntı:
Valla bilemiyorum ama ben tek gelicem büyük ihtimal.
Zaten biz Toyotacılar ve onların dostları olarak büyük bir aileyiz :D
arka arkaya dizilip gideriz Burakcığım, seni yanlız bırakmam.. ;D ;D..ne de olsa memleketine gidiyorsun..yolda tanıdık bir yerlerde dururuz bakarsın.. ;D

Abi saat uygun olursa size bir kokoreç yediririm, ben böyle kokoreç başka bir yerde yemedim. Çok iddialıyım bu konuda. fena güzel yapıyo adam. Ama her zaman bulamıyorsun. Adam yapsa 24 saat çalışacak, kuyrukta millet ama yok adam prensip sahibi. Pazar günü, bayramlarda, gece 01 den sonra çalışmaz. Saat öğlen 3 den sonra başlar. Böyle bi adam. Malzemesi gece 01 e kadar alır, iyi mal bulamazsa hiç yapmaz.

olcaytogezer' Alıntı:
arka arkaya dizilip gideriz Burakcığım, seni yanlız bırakmam.. ;D ;D..ne de olsa memleketine gidiyorsun..yolda tanıdık bir yerlerde dururuz bakarsın.. ;D

Bakkan' Alıntı:
Abi saat uygun olursa size bir kokoreç yediririm, ben böyle kokoreç başka bir yerde yemedim. Çok iddialıyım bu konuda. fena güzel yapıyo adam. Ama her zaman bulamıyorsun. Adam yapsa 24 saat çalışacak, kuyrukta millet ama yok adam prensip sahibi. Pazar günü, bayramlarda, gece 01 den sonra çalışmaz. Saat öğlen 3 den sonra başlar. Böyle bi adam. Malzemesi gece 01 e kadar alır, iyi mal bulamazsa hiç yapmaz.
kardeşim acıktırmayın adamı rejim yapıyoruz burda dimi ;D ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
tamam, ona denk getirelim..15.00 - 16.00 civarı yer ondan sonra da kamp alanına geçip akşamı da hafif geçiştiririz... ;D

Tarih yaklaşsın planlarız abi, Bursa da daha yiyecek çok şey var... Dönerkende bir iskender patlatırız. ohhhh.

olcaytogezer' Alıntı:
tamam, ona denk getirelim..15.00 - 16.00 civarı yer ondan sonra da kamp alanına geçip akşamı da hafif geçiştiririz... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR