becasse' Alıntı:Selam,
En çömez Toyotacı ben olacağım herhalde ;D ;D umarım yanlız bırakmazsınız beni ???
becasse' Alıntı:Teşekkürler Burak bey,her halde taçı bana devredeceksiniz![]()
. Sanırım herkes ailece geliyor Toyota buluşmasına yanılıyormuyum?
arka arkaya dizilip gideriz Burakcığım, seni yanlız bırakmam.. ;D ;D..ne de olsa memleketine gidiyorsun..yolda tanıdık bir yerlerde dururuz bakarsın.. ;DBakkan' Alıntı:Valla bilemiyorum ama ben tek gelicem büyük ihtimal.
Zaten biz Toyotacılar ve onların dostları olarak büyük bir aileyiz![]()
olcaytogezer' Alıntı:arka arkaya dizilip gideriz Burakcığım, seni yanlız bırakmam.. ;D ;D..ne de olsa memleketine gidiyorsun..yolda tanıdık bir yerlerde dururuz bakarsın.. ;D
kardeşim acıktırmayın adamı rejim yapıyoruz burda dimi ;D ;D ;D ;DBakkan' Alıntı:Abi saat uygun olursa size bir kokoreç yediririm, ben böyle kokoreç başka bir yerde yemedim. Çok iddialıyım bu konuda. fena güzel yapıyo adam. Ama her zaman bulamıyorsun. Adam yapsa 24 saat çalışacak, kuyrukta millet ama yok adam prensip sahibi. Pazar günü, bayramlarda, gece 01 den sonra çalışmaz. Saat öğlen 3 den sonra başlar. Böyle bi adam. Malzemesi gece 01 e kadar alır, iyi mal bulamazsa hiç yapmaz.
bsayil' Alıntı:kardeşim acıktırmayın adamı rejim yapıyoruz burda dimi ;D ;D ;D ;D
tamam, ona denk getirelim..15.00 - 16.00 civarı yer ondan sonra da kamp alanına geçip akşamı da hafif geçiştiririz... ;DBakkan' Alıntı:Abi saat uygun olursa size bir kokoreç yediririm, ben böyle kokoreç başka bir yerde yemedim. Çok iddialıyım bu konuda. fena güzel yapıyo adam. Ama her zaman bulamıyorsun. Adam yapsa 24 saat çalışacak, kuyrukta millet ama yok adam prensip sahibi. Pazar günü, bayramlarda, gece 01 den sonra çalışmaz. Saat öğlen 3 den sonra başlar. Böyle bi adam. Malzemesi gece 01 e kadar alır, iyi mal bulamazsa hiç yapmaz.
olcaytogezer' Alıntı:tamam, ona denk getirelim..15.00 - 16.00 civarı yer ondan sonra da kamp alanına geçip akşamı da hafif geçiştiririz... ;D
dağlar' Alıntı:beyler nasipse kampa bende katılmayı düşünüyorum
ooo kayıplarda ortaya çıktığına göre kamp tam şenlenecek ;D ;D ;Ddağlar' Alıntı:beyler nasipse kampa bende katılmayı düşünüyorum
;D ;D ;D gitti bizim rejim ;DBakkan' Alıntı:Barbaros bence yarımı bırak 1 ekmek arası yersin, öyle böyle değil. Pirzola gibi.