Toyota Hilux 4x4 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkanbelul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,833

erkanbelul

Yeni Üye
merhaba toyota 4x4 hilux arıyorum 92 . 96 model 2.4 2.5 2.8 olabılir yardımcı olursanız sevınırım şimdıden teşekkürler

Etiketler

Ynt: Toyota Hilux 4x4 Arıyorum

ömer beyin ki de satılık sanırım (by_seyyah) bir bakın isteseniz arazi performansına hastayım aracım vede ömer bey aracını yalayıp yututor öylede temiz

merhaba bülent bey soyledığiniz aracı sıvas gezilerinizden bakma ımkanım oldu araç kaç model acaba daha detaylı bılgı verebılirsenız sevinirim teşekkürler

erkanbelul' Alıntı:
merhaba bülent bey soyledığiniz aracı sıvas gezilerinizden bakma ımkanım oldu araç kaç model acaba daha detaylı bılgı verebılirsenız sevinirim teşekkürler
91 MODEL BENZİN LPG 2,4 motor arkada lsd kilit 3 inç yükseltme özel göbekli jant üst koruma barı ön koruma demiri vs vs . birçok özelliği var ama sahibi daha ayrıntılı bilgi verir dün söyledim dur kafamı karıştırma dedi biraz ısrar edersen belki satar gerçekten mükemmel arazi performansı var bir sahibi çok titiz ;D acayip iyi bakıyor arabasına

Ben dizeli tercih ederim, arabayıda biliyorum, şu an sorunsuz günlük ve offroad için ideal.

bencede dızel dıyorum 90 ustü arıyorum arayışa devam ılgınıze teşekkürler

Merhaba,
Bende hilux alma arefesindeyim. Alternatiflerden bir tanesi bu araç. Dikkatinizi çekmiştir, uzun süredir satılık. Aracı bilen yada almak üzere daha önce bakan varsa bilgiye ihtiyacım var. Selamlar.

http://www.sahibinden.com/son_indirim_20000_indi_toyota_hilux_2_8_1989_full_-46WQQaXQQ4634037WQQpXQQdisplayitem

Mustafad' Alıntı:
Merhaba,
Bende hilux alma arefesindeyim. Alternatiflerden bir tanesi bu araç. Dikkatinizi çekmiştir, uzun süredir satılık. Aracı bilen yada almak üzere daha önce bakan varsa bilgiye ihtiyacım var. Selamlar.

http://www.sahibinden.com/son_indirim_20000_indi_toyota_hilux_2_8_1989_full_-46WQQaXQQ4634037WQQpXQQdisplayitem
Bence aracın km si herseyi anlatıyo...toyotalar kolaykolay motor yakmaz motor degişime ugramıs yoksa ki bu tipte bi arac 3 yıl satılık durmaz su an km si kactır acaba...herneyse benimki bi görüş sadece benim direk baktıgım özellikle toyotalarda km dir...benim aracımda hılux km si 5yüzbinde suan masallahı var...saygılar...

aslanaybars' Alıntı:
Bence aracın km si herseyi anlatıyo...toyotalar kolaykolay motor yakmaz motor degişime ugramıs yoksa ki bu tipte bi arac 3 yıl satılık durmaz su an km si kactır acaba...herneyse benimki bi görüş sadece benim direk baktıgım özellikle toyotalarda km dir...benim aracımda hılux km si 5yüzbinde suan masallahı var...saygılar...

Teşekkürler,
Haklısınız, bende bu araçta yeni motor yapılmasına anlam veremedim. Aracın bulunduğu ilde oturan bir üyemize rica ettim, kendisinden bilgi bekliyorum. Şu an arazi aracım zaten var, içime sinmediği takdirde almayı kesinlikle düşünmem. Selamlar.

87 MODEL 2.8 TD HILUX'UM VAR İLGİLENİRSENİZ. SATMA SEBEBİM; BİR DEFENDER ALMAK İSTİYORUM.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-552-000-km-de-1987-model-toyota-hilux-2-8-turbo-dizel-37253604/detay
kasa kısmında ufak tefek cürümeler var bunlar sorun olmas umarım işten güçten dolayı uğraşamadım ben, resimlerim bi ara. ön düzen elden geçti ,direksiyon hidrolik,rancho rs9000 marka amortisör ,maxxis lastiklerim yeni sayılır 1 yıl olcak ,motor gayet iyi durumda bakımları düzenli şekilde yapıldı.

Ynt: Toyota Hilux 4x4 Arıyorum 1996 model4x4 2.8 renk beyaz motor sıfır kaportad

toyota hılux 2.8 4x4 1996 model renk beyaz motor yeni yapıldı kaporta yeni çizik yok araçta yok yok ilgılenen arkadaşlara telden bütün özelıkler anlatılacak buraya resım atmasını bılmediğimden atamadım facede resımleri var telim 05324232836 ilgilenenlere duyurulur selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri