toyota hilux e kapalı kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,963

kaptan_11

off_road bir yaşam tarzıdır..............
Yer
bozüyük
toyota hilux aracıma kapalı kabin ayptırmak istedim.biraz araştırma yaptım fiber kabinler 2000 tl civarlarında.tabiikide benim için çok pahalı geldi.bu kabinleri sac dan yapsak nasıl olur acaba?arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum teşekkürler.

Etiketler

Ynt: toyota hilux e kapalı kabin

sutozu' Alıntı:
Abdullah abim hayırlı uğurlu olsun haylaz,Fahri abim ne yaptı araç aldımı...
teşekkür ederim sağolun.fahri henüz bir araç almadı inşallah alacak bekliyoruz.bu arada siz nasılsınız bakalım.

kabin işinde yardımcı olacak kimse yok anlaşılan.
ben saç kabin yapımına başladım iyi olacağını düşünüyorum fotolarınıda koyacağım buraya.

Kabin değil ama ben sac çerçeve etrafına aluminyun kapak yapmıştım eski aracımda...
İşte fotolar:
SH108281.png
SH108288.png
SH108294.png
SH108066.png

kapak çok güzel olmuş aracada yakışmış.bende düşündüm ancak işimi görmeyeceği için vaz geçtim.teşekkür ederim ilginiz için.

Fotoğraf-0170.jpg

Fotoğraf-0171.jpg

Fotoğraf-0172.jpg

Fotoğraf-0173.jpg

Fotoğraf-0174.jpg

yunus61' Alıntı:
mrb güzel olmus... ne kadara mal oldu size işçilik dahil
teşekkür ederim işçilik yok iş yerinde beraber yaptık bütün camı lastiği astarı boyası 400 tl ye maloldu.

Paylaşım için teşekkürler. Bende aynı şekilde projeler düşünüyorum ama tek takıldığım yer arka kapak oluyor. Sizden ricam varsa arka kapak montajını veya şimdiki görünümünü detaylı fotoğraflayabilirmisiniz. Teşekkürler hayırlı olsun.

__ C J 7 __' Alıntı:
ya abdullah bey madem elinizden geliyor böyle bir şey neden fiber aramakla uğraştınız ;)
bence 10 numara olmuş tebrikler
teşekkürler olurmu olmazmı diye bayağı düşündük.kavis verilecek yerleri yapabilirmiyiz diye takıldık.arkadaşımın atölyesinde deneyelim olursa takarız olmazsa başımızın çaresine bakarız dedik başladık oldu .gerçekten bence güzelde oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler