Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,669
Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

tabi heytem bey, taroto tarkan bey..
arb nin mumessilligini almıslar, bende bu ay sonuna dogru siparis vermeyi dusunuyorum..

Etiketler

avatardaki lc ler muthis gorunuyor, gule gule kullanın :smiley:

ömer bey daha fazla yükseltme imkanı olan ürünler var mı ?? yoksa sadece sizin alacağınız ürünler mi var ?

onur bey oldmanemu da yalnız bunlar var.. yalnız snake racing in 4" lik bir kiti vardı yanlıs hatırlamıyorsam ama kaynek islemi gerektiriyordu..
sizin yolladıgınız kırmızı hiluxdan bir haber var mı? neler yaptıgına ve maliyetine dair..

omergin' Alıntı:
onur bey oldmanemu da yalnız bunlar var.. yalnız snake racing in 4" lik bir kiti vardı yanlıs hatırlamıyorsam ama kaynek islemi gerektiriyordu..
sizin yolladıgınız kırmızı hiluxdan bir haber var mı? neler yaptıgına ve maliyetine dair..

oo kaynak falan sakat iş hiç gerek yok..
kendisi kullanıyor aracını mutlu mesut :smiley: kendi yükseltmişti zaten. sapmalı eklemeler sayesinde yükseltiliyor o yöntemde. arkada da makaslar üste alınıyor zaten o kadar. tamamen geri dönüşümü olan bir işlem en cazip kısmı da o benim için.. kaça mal oldu bilmiyorum. yaza doğru heralde ben de yaptıracağım aynı işlemi. sadece o kadar yükseltecek lift kit varsa hilux için onu tercih ederim tabiki ama yok sanırım hiç bir yerde görmedim.

bir de 4x4 ler için olan ralli çip diye bir uygulama varmış onu düşünüyorum kısmetse yükselttikten sonra. çünkü yokuş yukarı kalkmak falan baya zorlaşacaktır..

http://www.ultimatesuspension.com.au/products_smartlift_hilux.php boyle birsey var..

buarada emniyet kemeri ikazını iptal etmek için asagıda ki yontemi uygulayabilirsiniz..

(1)turn the car on , do not start engine(leave you foot off the
brake).cycle your trip reset knob until you it reads odo. turn the
ignition back off. wait a couple of seconds

(2) make sure seat belt is not fastened

(3)turn the ignition back on ,do not start the car(leave your foot off
the brake) as soon as you see everything light up, press and hold the
trip reset knob and do a long 12 second count.

(4)keep your finger on the trip reset knob. fasten your seat belt, as
soon as you fasten your seat belt, you should see the odo display go
from xxxx ks to "b-on". at that time take your finger off the trip
reset
knob and press it again. it should cycle to "b-off". you should be all
set turn the ignition off and unfasten your seat belt.

"but overcomes the CV angle problem without any cutting, welding or modifying to any OE components" boyle yazmıslar, gerek yok demek ki kaynaga..

Old Man Emu yay ve amortisörleri bir de Eurowinch Bursa'ya sorun. Eski distribütörlüğünde getirtmiş olabilir bu parçaları.(Nissan pick-up için vardı ellerinde)
Ya da yeni ithalatçı Tar Oto'ya sorabilirsiniz.

bunlar cebe kaynak yapıyormuş
No. 1. Ultimate Lift Kit = $3,500.00 ;D ;D
fakat çok şık olmuş siyah hilux.

2" yukseltme, lc prado jantları ve 32" lastik var bu araçta..
benimkinde insallah ilaveten vinç ve portbagaj olacak, canopy halihazırda var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR