Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,374

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Land Cruiser V8, 4.7 Benzinli 5 İleri Otomatik Vites ve 4.5 V8 D-4D 6 Speed Automatic seçenekleri ile hayallerin ötesinde.

Bir ömür boyu kullanılabilecek bu efsaneyi çok seviyorum. Standart donanımı ve konforu ile hiç eksiği yok diyebiliriz. Dizelin ekonomisi, 265 BG güçü, 662 Nm. Torku ile muhteşem. Tek dezavantajı ülkemizdeki 4.461 cc nin yüksek vergisi. Birleşik 10 lt yakıt çok makul seviyede..

t8_lcv8_08_gal_Action01_1024_tcm385.jpg

t8_lcv8_08_gal_Action06_770_tcm385-.jpg

t8_lcv8_08_gal_Action08_770_tcm385-.jpg

t8_lcv8_08_gal_Action09_770_tcm385-.jpg

t8_lcv8_08_gal_Details02_770_tcm385.jpg

t8_lcv8_08_gal_Details04_770_tcm385.jpg

t8_lcv8_08_gal_Details06_770_tcm385.jpg

t8_lcv8_08_gal_Details07_770_tcm385.jpg

t8_lcv8_08_gal_Static01_770_tcm385-.jpg

t8_lcv8_08_gal_Static03_770_tcm385-.jpg

t8_lcv8_08_gal_Studio05_770_tcm385-.jpg

ag_08lc_dash.jpg

ag_08lc_rearvideo.jpg

tmc_08lc_crawlswitch.jpg

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Muhteşem; bir çok kişi gibi benimde araç konusunda ulaşmak istediğim son nokta ;)

Birgün inşallah alabilirim.Bu arada hiluxu bilmem ama hdj70 de v8 d-4d makina var ve Amerikada vx 200 den pahalı. ;D

index.jpg

Biz standart cadde versiyonlarını hayal ederken adamlar hemen yapıp araziye salmışlar.

vx200.jpg

vx200-1.jpg

Ben cadde veryiyonu hayal etmiyorum, şöyle 99-2000 falan VX100 alıp hafif bir şekilde yapmak var kafamda, ama bir kaç sene sonra gerçekleşebilecek bir olay, iki arabada ısrar ettiğim için...

son nokta araçlar değiller bence abs li bi aracın arazi performansı çamurlu inişlerde çok kötü olabilir. www.eskimekanik.com
ve bir şey daha yeni kasa araçlarada arb, warn tampon ve vinç uygulamaları çok güzel durmuyor fazla kavisli olduklarından olsa gerek.
makam aracı gibiler nerde kaldı çamurlu çizme?

Benim gibi büyük kasaya ihtiyacı olanlar için VX 100 son nokta.
Nerde görsem dönüp dönüp bakıyorum.;D

Bu aracın Türkiye'ye ithal edilen versiyonunun lastikleri 285/65 R 17 . Bu da çok kolay bulunan harcıalem bir lastik değil. Muadil lastik ne olabilir ?
Fikri olan arkadaş varmı ?

gencerkorkut' Alıntı:
son nokta araçlar değiller bence abs li bi aracın arazi performansı çamurlu inişlerde çok kötü olabilir. www.eskimekanik.com
ve bir şey daha yeni kasa araçlarada arb, warn tampon ve vinç uygulamaları çok güzel durmuyor fazla kavisli olduklarından olsa gerek.

lowda absyi çalıstırmıyor bildigim kadarı ile.. tampon, vinç uygulamasının guzel durmadıgına ise katılamayacagım..

5 dakikalım muhteşem bir reklam filmi

http://www.youtube.com/watch?v=HOcm1MF2LRo

gencerkorkut' Alıntı:
Çamurlu inişlerde DAC (Downhill Assist Control) özelliğini çalıştırmak gerekmezmi ? vinç yakışmaz fikrine bende katılamayacağım..
Birde bu www.eskimekanik.com çalışmıyor..

Gencer Bey,bırakın yeni kas LC yi benim vx80 LC imde bile araziye girince ABS iptal oluyor.Bu özellik birçok arazi aracında var.Görsellik konusuda kişiden kişiye değişir,kimi beğenir kimi beğenmez.

Gelelim konumuz olan yeni LCye,ne ben nede başkası saatlerce günlerce aracın özellikleri ve yeni teknolojileri burada anlatsak çok az kişi ne olduğunu anlar,anlasa bile bu aracı arazide kullanmadan kimse hiçbirşey hissedemez.Diyeceksinizki sen LC fanatiğisin,bu çok doğru ama ben deyil dünya LC fanatiği.

Herkeze söylediğim klasik karşılaştırma metodu var.Beğendiğiniz arazi araçlarını bir dosya kağıdına veya bilgisayarda excel tabloya bütün özelliklerini yazın.Sonuç otomatik olarak karşınıza çıkacaktır.Ama tekrar şunu söylemek isterimki,herkez eksi veya artı yönleri ne olursa olsun mutlu olacağına inandığı araca binsin,fakat tek bir şartla; Bir yorum yapmadan önce o araçla ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan lütfen boş boş ortaya laflar atmasın.

Türkiyede önüne gelen dergi çıkartıpveya web sayfası kurup,araç yorum uzmanı olmaya başladı.Adamlar dünya araştırma kurumlarının özel testlere göre not verip değerlendirme yaptıkları araçlara bile sadece fotoğraf koyup saçma sapan yorum yapıp halkı yanlış yönlendiriyorlar.Sonrada araç test uzmanı diye saçma sapan kimlikle geziniyorlar.Dolayısiyle Türkiyede bir yazı,bir test ,bir yorum okurken hemen;vay şöyleymiş,vay böyleymiş diye inanmayın.Bu iş profösyönel bir söktör,öyle koy fotoğrafı yaz altına iki satır yazı yok.

Bilinen en klasik çamur atma yöntemleri:

1) Araç çok yakıyor.
2) Vergisi pahalı.

Bunları aracın özelliği diye yazan adam hiçbirşey bilmiyor demektir.Benimde söyliyeceğim şey; Git at arabasına bin ozaman.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR