Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,349

Etiketler
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu

mergen' Alıntı:
Ulen şeytan diyorki. Zaten satılmıyor. Kıy paraya yükselt tak 36'' lastikleri. Yok yok zaten senin bodyliftlerde bendeydi onlarla beraber tak 38'' leri.
Ondan sonra arabaya çıkama :D :D :D

30988d1279486276-1981-fj60-chevy-350-so-lift-37-boggers-etc-1700-100_0253.jpg
Ehe ehe ehe ehe...
O jantlar benim jantların aynısı mı yoksa bana mı öyle geliyo ;D ;D ;D
En sevdiğim renk de bu, araba çürüse de mat kum rengi yapayım diyorum ama çürümeye niyeti yok meretin ;D

mergen' Alıntı:
Vaktiniz varsa birde şunu inceleyin.

http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=754813

bu aletle 40 derece filan bir eğimden inmek istemem ;D

Hiç yüklenmeyim Şükrü beye.
Hanginizin hem 4x4'ü hemde buggy'si var.

mergen' Alıntı:
Çok sağolun Yavuz Bey ama biri az yüksek 4x4 diğeri ise halen yürüyememiş bir buggy. Bunlar hayatımı baştan sorgulamam gerektiğini söylüyor bana. :'(

Hiç alakası yok. Her imkanın olduğu bir imalathanenin sahibiyim. 10 sene önce buggy projeleri yaptık, motor vs. hala elimin altında zaman olmadı üzerine eğilecek sonunda çöp oldu proje.Sizin buggy hiç değilse ortaya çıktı.
Az hormonlu 4x4 e gelince; sizi istediğiniz yere götürüyorsa, geride getiriyorsa, eğer en yükseği benimki , en şeyi benimki takıntınızda yoksa yeter diye düşünüyorum.Eninde sonunda kimse moab dağlarına , yada trophy parkuruna girmiyor.
Yazdıklarımdan kimse alınmasın lütfen.Hiçbir kişi yada kurum hedef alınmamıştır. Yanlızca kişisel fikirlerimdir.:smiley:):smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hiç alakası yok. Her imkanın olduğu bir imalathanenin sahibiyim. 10 sene önce buggy projeleri yaptık, motor vs. hala elimin altında zaman olmadı üzerine eğilecek sonunda çöp oldu proje.Sizin buggy hiç değilse ortaya çıktı.
Az hormonlu 4x4 e gelince; sizi istediğiniz yere götürüyorsa, geride getiriyorsa, eğer en yükseği benimki , en şeyi benimki takıntınızda yoksa yeter diye düşünüyorum.Eninde sonunda kimse moab dağlarına , yada trophy parkuruna girmiyor.
Yazdıklarımdan kimse alınmasın lütfen.Hiçbir kişi yada kurum hedef alınmamıştır. Yanlızca kişisel fikirlerimdir.:smiley:):smiley:)

en yükseği derken umutumu kastettin ;D ;D ;D

bende yavuza katılıyorum. bizimki biraz şımarıklık.millet bizim gittıgımız yerlere kartal arabayla gidiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR