Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,274

ERLER

L200,JEEP XJ 4.0 99 Tarsus/MERSİN
Yer
MERSİN/TARSUS
arkadaşlar ben toyotal landcruiser fj70 almayı düşünüyorum arabayı buldum sizce bu mu yoksa jeep xj mi dersiniz birde ben mersinden gelip arabayı istanbuldan alacağım için istanbulu hiç bilmiyorum arabayı kime göstermeliyim en iyi kim anlar bana bir adres verirseniz çok memnun olurum oraya gidip gösterim şimdiden teşekkürler

Etiketler

Ynt: Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım?

bende 90 model fj 70miş var fj serısı cok ayrı bı olay
ingiliz amerikan la alakası yok adam olayın en kötüsünü düşünmüşde yapmıs arabanın yürür aksamına
zarar vermen ıcin kendınede zarar vermen lazım cok sert ve zor sartlarda bıle cok dayanıklı
ever fj alıcaksan turkıyede bu arabayı en ıyı bılen kısı bostancı oto sanayıde fikret beydır onunla konusmanda cok fayda var
turkıyedekı fj leri bj lerin yuzde 80 ını belkıde o satmıs veya yenılemıstır
garaj toyo ondan heveslenıp gırdı bu işe

merhaba, bende 87 bj 70 var. bostancı sanayide fikret bey demişsiniz. daha ayrıntılı bir adres bilgisi verebilir misinz?

Bu aracı da o satıyor...

http://www.sahibinden.com/1996_toyota_land_cruiser_3_0_turbo_dieselWQQaXQQ10827396WQQpXQQdisplayitem

Sevgili crocodile hunter, Fikret abimiz Toyotalar alır, toplar, satar vs. sevdiğimiz değerli bir kişidir.
Garaj Toyo ise uzun yıllar Avrupa' da Toyota servisi işi ile iştigal ettikten sonra Türkiye'ye gelmiş;
-Fikret abinin de söylediği gibi- bu işin piri Vecihi Ustamızın servisinin adıdır. Yani Garaj Toyo'nun
senin söylediğin gibi Fikret abiden bu işe heveslenmesi sözkonusu değildir.
Sevgiler

Doğrudur, kesinlikle katılıyorum ancak birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim...
Vecihi usta'nın yeri "Tem Servis"dir, "Garaj Toyo" Vecihi usta'nın ortaklığının da
bulunduğu, ikinci adresi gibidir... ;)

http://www.temservis.com/

Asıl yeri "Tem Servis" dir...

Selamlar...

"ERLER" arkadaşım,
Tarsus'lu olduğunu yeni farkettim...
"İlicim Yıkama"da Yaşar usta vardır,
ona git seni Lada Niva'ya ikna eder,
ayağına ve bastonuna bakma, off-road
ve Lada Niva konusunda profesyoneldir...

Selamlar... ;)

Abicim çok sağol evet Tarsus'luyum ama zaten yeni bir l200 üm var şimdi lada nivada at arabası gibi bir araba inanın hayatta aklımın ucundan geçmeyecek bir araç bilmiyorum l200 den ladaya binersem asvaltta ava filan giderken benzin döker yakarım be abi onun için iyi bir araba istiyorum desem ne dersin ne önerirsin cherekoee xj suzuki vitara toyota landcruiser ama fazla büyük olmayan modeli olmak kaydıyla... şimdiden teşekkürler ilgine alakana bu arada aynı zamandada ben ünv.ögrencisiyim daha yaşımda 20 arkadaşlarımlada gezebilmeliyim tarık abi anlarsın yaa:smiley:))

Haklısın tarikserim... Eksik bilgi oldu biraz. Bu arada sizin VX80 Aşkın'ın karşısında
duran araç mıdır?

ERLER' Alıntı:
Abicim çok sağol evet Tarsus'luyum ama zaten yeni bir l200 üm var şimdi lada nivada at arabası gibi bir araba inanın hayatta aklımın ucundan geçmeyecek bir araç bilmiyorum l200 den ladaya binersem asvaltta ava filan giderken benzin döker yakarım be abi onun için iyi bir araba istiyorum desem ne dersin ne önerirsin cherekoee xj suzuki vitara toyota landcruiser ama fazla büyük olmayan modeli olmak kaydıyla... şimdiden teşekkürler ilgine alakana bu arada aynı zamandada ben ünv.ögrencisiyim daha yaşımda 20 arkadaşlarımlada gezebilmeliyim tarık abi anlarsın yaa:smiley:))

Allah gönlüne göre versin abicim, Darsus'uma sevgiler...

ergunucyasar' Alıntı:
Haklısın tarikserim... Eksik bilgi oldu biraz. Bu arada sizin VX80 Aşkın'ın karşısında
duran araç mıdır?

Yok o değil ama merak ettim, daha önce benim aracın aynı renginde araç görmemiş ve duymamıştım...

Selamlar...

Vecihi ustaya sordum tanıyor mu aracı diye, tanıyormuş. Satmadığını, arada kullandığını ve Aşkın'ın oraya
bıraktığını söyledi. Çok temiz bir araç. Ben de o renkte fazla araç olmadığını bildiğimden sizin araç mı diye
sorayım dedim. Fotosunu eklerim bu hafta...
Selam ve sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler