Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,299
Ynt: Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım?

tarikserin kardeşim ,merak ettim o resmi. ben yazın uğradığımda dikkatimi
çekmedi.Biraz bahsedebiir misin??

Selamlar ve herkese mutlu bayramlar...
(Kurbanlıklar...gerçek 4x4'ler...)
;D

Etiketler

Sizlere de mutlu bayramlar... ;D

Abi atölye de duvarda bir Land Cruiser var,
allah seni inandırsın üstünde 3-4 tane tomruk var,
aynı o Pakistan işi trenler gibi...Üstünde ne ararsan
var...Mutlaka görülmesi gereken bir foto...
Suat usta'ya söylersen gösterir... ;)

Selamlar...

Vallahi Land Cruiser ile ilgili hiçbirşey beni şaşırtmaz.

Bu arada 1988-89da ilk kullandığım Land Cruiser,
o zaman 22-23 yaşlarındayım. Proje müdüründe de full
ve yüksek tavanlı orjinal vinçli bir FJ62 vardı. Hey gidi günler...
(Sakal modası da vardı.) :smiley:[attachment=1]

Valla öyle Heytem, senin kadar olamasakda...
Bu da şu anda Suat Kabal abimizin kullandğı araç.
1-2 sene benimle şantiyecilik yapmıştı.[attachment=1][attachment=2]

toyota 004.jpg

toyota 012.jpg

peki bu araç hakkında ilgili söyleyebilecekleriniz nelerdir.bir tane satılık var 84 model ama onun yerine 99 almayı düşünüyorum vx100 bu arac ikinci bir arac olarak kullanılır ve yedekte bekler ama iki kişlilik işte tek kötü tarafı o

ergunucyasar' Alıntı:
Vallahi Land Cruiser ile ilgili hiçbirşey beni şaşırtmaz.

Bu arada 1988-89da ilk kullandığım Land Cruiser,
o zaman 22-23 yaşlarındayım. Proje müdüründe de full
ve yüksek tavanlı orjinal vinçli bir FJ62 vardı. Hey gidi günler...
(Sakal modası da vardı.) :smiley:[attachment=1]
Bu araç Yalçınların gezide kullandığı araç değil mi? Plaka aynı...

OffRoader-EB' Alıntı:
Bu araç Yalçınların gezide kullandığı araç değil mi? Plaka aynı...

Bravo Ersun çok dikkatlisin. FPL harf grubu araçlar, Doğuş İnşaatın araçlarıdır.(Yani benimkinin kardeşi.) 20-25 adet vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi klimalıdır.Edirne Kınalı Otoyol İnş. Japon kredisiyle yapıldığı için araçlar Toyota, Makinalar Komatsu, kamyonlarımız da Hino idi.
Araçlardan sorumlu Mak.Müh.Ziyaettin Talu idi. Poyra kilitlerinin çalışma prensibini ilk ondan dinlemiştim. Bir yedek parça stoğu vardı ki inanılır gibi değil. Araçlar
sağlam olduğundan, hava filtresi vs dışı birşey gerekmiyordu. Şantiyenin büyüklüğü hakkında bir fikir vermek gerekirse; bir adet tanker sahada iş makinesi ve araçlara klima gazı basmak için bekliyordu. Günlük motorin sarfiyatı 300 ton civarı... :eek:

Abi bu porya kilitlerinin mantığını,
çalışma prensiplerini bir anlatsanız
ne iyi olur ya???

Herkes çok iyi, faydalı birşey diyor
ama bizim mekaniğimiz olmadığı için
tam anlayamıyoruz! ???

Selamlar...

ergunucyasar' Alıntı:
Bravo Ersun çok dikkatlisin. FPL harf grubu araçlar, Doğuş İnşaatın araçlarıdır.(Yani benimkinin kardeşi.) 20-25 adet vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi klimalıdır.Edirne Kınalı Otoyol İnş. Japon kredisiyle yapıldığı için araçlar Toyota, Makinalar Komatsu, kamyonlarımız da Hino idi.
Araçlardan sorumlu Mak.Müh.Ziyaettin Talu idi. Poyra kilitlerinin çalışma prensibini ilk ondan dinlemiştim. Bir yedek parça stoğu vardı ki inanılır gibi değil. Araçlar
sağlam olduğundan, hava filtresi vs dışı birşey gerekmiyordu. Şantiyenin büyüklüğü hakkında bir fikir vermek gerekirse; bir adet tanker sahada iş makinesi ve araçlara klima gazı basmak için bekliyordu. Günlük motorin sarfiyatı 300 ton civarı... :eek:
Ergün, Doğuş'un Maslak'taki merkezinde 6 tane 80 kasa araç vardı. 3 sene yalvardım hepsini birden alayım diye... İnşaat grubu vermedi...Kıymetini biliyorlar...

Vermezler. FJ 62'ler vardı orjinal vinçli onların da turşusunu kurdular herhalde. Yön.Krl.Bşk.'da hafta sonları VX100 kullanır.

Heytem 70 kasa çıkınca bir tur atalım merak ediyorum...

Bu kadar tesadüf olabir mi? Bugün TEM'de yakaladım FPL 62'yi...orijinal boyası ve şeritlerine dikkatinizi çekerim.[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler