Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,140
Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

ya cem kardeşim ne yoruyosun kendini.... bataklığa indiğimiz yeri hatırlıyorsun di mi?

aşağıda iki discoydu senle.. ve yol bulamasaydık çıkma ihtimalimiz yoktu... oraya kim girdi?? yolu kim buldu?? kim denedi vs vs vs .... bu soruların arkası bitmez...

offroad çamur demek değil diye günlerdir bas bass bağırıyoruzz yawwww... ;D ;D ;D

Etiketler

size laf yetişmezzzzzzzzzzzzzz ;D

laf yetişecek birşey tolgacımmmm... ;)

gerçekler acıdır... tek büyük varrr biliyorsun... oda land rover ;D ;D

gördük land rover ları ;D on orta arka kılıt olmasına ramen geçemedı ben tek arka kılıtle gectım sıkıntı yok bılıyosun ;D rahat ol bendeeee ;D

ya tolgacım... canım benim... hala iğneadanın rövanşındasın ama olmuyo işte... :D

bak ayna mahrutii.. arka kilit... yok o yok bu.... bak bende hiç bişi yok.. bi tc var... başka hiçbişi yok... aslanlar gibi cephedeyim... en ön saflardayım... ;D ;D

dün 100 metre çimde kayak yaptım biliyosun inerken... sonra cem geldi.. e sizede bizim açtığımız yoldan gelmek kaldı... yardır yardır çıktığınız yerlerden ben saltanat kayığı gibi

çıktım.. sadece "L" ye alıp yürüyorum... ;D ;D ;D

yapmayın bunu tolgayı ikinizde biliyorsunuz ;D ;D siz bekletiniz o tepede yol bulamazsak cekersin bizi die agac valla hep onden genelde kim gider tolga ;D ;D ;D

Kabul edin işteeee cem abi fake olmadıgını biliyorsun sen o bana yeterrr ;D ;D ispata gerek yok suzikide batar kalır cekersiniz ama en buyuk biziz biz batmayız demekle olmuyormus bu işlerrrr arb kilit fln bir yerde kalır doğanın önünde herkez eğilmeli ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D

DSCN0527.jpg

DSCN0537.jpg

DSCN0538.jpg

DSCN0541.jpg

GevherK' Alıntı:
yapmayın bunu tolgayı ikinizde biliyorsunuz ;D ;D siz bekletiniz o tepede yol bulamazsak cekersin bizi die agac valla hep onden genelde kim gider tolga ;D ;D ;D

Kabul edin işteeee cem abi fake olmadıgını biliyorsun sen o bana yeterrr ;D ;D ispata gerek yok suzikide batar kalır cekersiniz ama en buyuk biziz biz batmayız demekle olmuyormus bu işlerrrr arb kilit fln bir yerde kalır doğanın önünde herkez eğilmeli ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sen çık bakayım sayfadan.... doruuu iş başına.... gelmimmm yanına... keserim internetini ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
ya tolgacım... canım benim... hala iğneadanın rövanşındasın ama olmuyo işte... :D

bak ayna mahrutii.. arka kilit... yok o yok bu.... bak bende hiç bişi yok.. bi tc var... başka hiçbişi yok... aslanlar gibi cephedeyim... en ön saflardayım... ;D ;D

dün 100 metre çimde kayak yaptım biliyosun inerken... sonra cem geldi.. e sizede bizim açtığımız yoldan gelmek kaldı... yardır yardır çıktığınız yerlerden ben saltanat kayığı gibi

çıktım.. sadece "L" ye alıp yürüyorum... ;D ;D ;D

ya mert abı cem abının arabada olmayan bı aksesuar solesene bana araba full degıl duble fulll

ya kardeslerım allah var yukarda rmz dıycek bır sey yok adamın gozu kara gırıyor bız nereye gıtsek onden atlıyor benım onla ısım yok dıger arkadaslar ıle fırsatcı arkadaslar ıle ısım bız kaldık ok tamam problem yok ama sende gecıcen ordan ondan sonra ne dersen kabulum orda gecme yandan gec gecmıs gıbı konus tedbırı elden bırakma kesınlıkle kalabılecek yerı deneme tepelerden kendını atma asagıya asfaltan gıt ondan sonra gecmıs olmus gıbı bıdıbıdı bıdıdıd konus gec bunları yaw o toyota tolgada olacak en az benım kaldıgım yere sokardı kalacagını bılsede sokardı arabanın yapabılırlıgını olcmek ıcın kalmak gayret nolmal kalmadan offroad olmaz ben oraya sokmazdım arabayı ben arabanın orada kalıcagını bıle bıle soktum sadece deneme ıcın sızde soksaydınız kalsaydınız gık demezdım yaw fırsat kolluyucuları sızı ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ya kardeslerım allah var yukarda rmz dıycek bır sey yok adamın gozu kara gırıyor bız nereye gıtsek onden atlıyor benım onla ısım yok dıger arkadaslar ıle fırsatcı arkadaslar ıle ısım bız kaldık ok tamam problem yok ama sende gecıcen ordan ondan sonra ne dersen kabulum orda gecme yandan gec gecmıs gıbı konus tedbırı elden bırakma kesınlıkle kalabılecek yerı deneme tepelerden kendını atma asagıya asfaltan gıt ondan sonra gecmıs olmus gıbı bıdıbıdı bıdıdıd konus gec bunları yaw o toyota tolgada olacak en az benım kaldıgım yere sokardı kalacagını bılsede sokardı arabanın yapabılırlıgını olcmek ıcın kalmak gayret nolmal kalmadan offroad olmaz ben oraya sokmazdım arabayı ben arabanın orada kalıcagını bıle bıle soktum sadece deneme ıcın sızde soksaydınız kalsaydınız gık demezdım yaw fırsat kolluyucuları sızı ;D ;D ;D

;D ;D ;D olm benım sorento hiç bi yerde kalmıyor neden araziye girmiyor.. sanırım bazı arkadaşlarda öyle olmuş bu gezide ;D ;D ;D ;D heryere girmeyince doğal olarak kalmıyorsun... ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
tamamının altına imza atıyorum... evet tolga zaten team 34 ün neferi... ona laf yok... ;D
ama kürşat sen bittin... ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
tamamının altına imza atıyorum... evet tolga zaten team 34 ün neferi... ona laf yok... ;D
ama kürşat sen bittin... ;D ;D

tolgaya laf yok bikere adamın gözü kara heryere dalıyor... askıda kalıyor bi tek ;D ;D ;D ama korkmasın biz varız mertle sallaya sallaya atarız arabayı aşağıya ;D ;D ;D ;D

bak dikkat yalnız land rover var demiyorum... mertle ben diyorum el gücüyle yani.... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR