KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla bilmem,şimdiden söyleyeyim gezimi yapmadan,ateş başına oturmam,oturuncada kalkmam ;D Ben zaten namını duymuştum,tedbirli olup gaza gelmemeye özen göstereceğim,temennim bu ;D ;D ;D
Bu arada orada misafirlerle birlikde sayı 100 ü geçecek,bu haftasonu gezinizin akşamı gibi olursa vaaayyy vayyy vay,düşünmek bile istemiyorum ;D ;D ;D
Valla bilmem,şimdiden söyleyeyim gezimi yapmadan,ateş başına oturmam,oturuncada kalkmam ;D Ben zaten namını duymuştum,tedbirli olup gaza gelmemeye özen göstereceğim,temennim bu ;D ;D ;D
Bu arada orada misafirlerle birlikde sayı 100 ü geçecek,bu haftasonu gezinizin akşamı gibi olursa vaaayyy vayyy vay,düşünmek bile istemiyorum ;D ;D ;D
tuğsan cumartesi öğlen bir gezi yaparız ,sonra ateş yemek faslı, akşamı bilemem artık gittiği yere kadar ;D ;D ;D, sonra pazar tüm gün offroad off offf günler geçmiyor ;D ;D
erkan yettim gari ,ama ben bile kurtaramam seni bunların elinden sen artık ayvayı yemişsin ama sıkışırsan atla gel aynı yerde buluşur devam ederiz ,göynükten ;D ;D ;D
;D Bu bomba oldu işte ;D
Yaw,aslında ben çok masumumda,bu Cihan var ya bu Cihan. ;D
baba açıyo telefonu,hadi kamp mamp,gezi mezi diyor,tabi ben bitiyorum orda,aynen yelkenler suya ;D