Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,728
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
tuğsancım valla toyota gezisinde uçuracağım hepinizi ,yemekten ve içmekten fırsat kalırsada offroad yaparız

Valla bilmem,şimdiden söyleyeyim gezimi yapmadan,ateş başına oturmam,oturuncada kalkmam ;D Ben zaten namını duymuştum,tedbirli olup gaza gelmemeye özen göstereceğim,temennim bu ;D ;D ;D

Bu arada orada misafirlerle birlikde sayı 100 ü geçecek,bu haftasonu gezinizin akşamı gibi olursa vaaayyy vayyy vay,düşünmek bile istemiyorum ;D ;D ;D

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D
Kesin var ya orta oyunu yapacak o ortamda... ;D

tuğsan cumartesi öğlen bir gezi yaparız ,sonra ateş yemek faslı, akşamı bilemem artık gittiği yere kadar ;D ;D ;D, sonra pazar tüm gün offroad off offf günler geçmiyor ;D ;D

simdi muhabbeti biraz bolmus olacagım ama, tugsan abi senin lastik olçusu nedir?

Orjinal ölçü 275/70/16 şuan üstünde 285/75/16 Cooper STT var,AT lastiklerimde General grabber AT2 8)

Yok yok,araya bi açlığı bastırıcak bişeyler lazım
Cihan ın siparişleri yetişirse,boş durmıyalım

Bu aralar ihmal diz boyu zaten,bide herkez,haftasonu gezinize takılıyor ;D

Ama bu yorgunluğa rağmen buradayız,tekkeyi bekliyoruz.

şaka maka,ölüyorum yaa,baya bi yorulduk yaw.

Alıştık be Erkan takma kafana,Cihan ve sen yıl sonunda en iyi satıcı kupası alacaksınız ;D

Kupada şunlar yazacak;

2009 yılının en iyi satıcıları ;D ;D ;D

erkan yettim gari ,ama ben bile kurtaramam seni bunların elinden sen artık ayvayı yemişsin ama sıkışırsan atla gel aynı yerde buluşur devam ederiz ,göynükten ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Alıştık be Erkan takma kafana,Cihan ve sen yıl sonunda en iyi satıcı kupası alacaksınız ;D

Kupada şunlar yazacak;

2009 yılının en iyi satıcıları ;D ;D ;D

;D Bu bomba oldu işte ;D
Yaw,aslında ben çok masumumda,bu Cihan var ya bu Cihan. ;D
baba açıyo telefonu,hadi kamp mamp,gezi mezi diyor,tabi ben bitiyorum orda,aynen yelkenler suya ;D