Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,188,797
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
Kürşad teşekkürler.

Bugün 15:00 de Erkan ın yanına gidiyorum lastikleri takacağız. Vaktin varsa gel.

Önemli değil Burak, bugün gelemem çekim yapıcam size kolay gelsin :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Vallahi Cem yaptığı masrafları daha iyi anlatır ama , özetle ilk aklıma gelenler

5 enjektör 5000 TL
Turbo 1500 TL civarı
Şanzuman yenileme 3000 TL
ace pompası, direksiyon kutusu, radyatör, şanzuman soğutucu rekorları, 2 sunroof lastikleri ve motroları, marş motoru, şarj dinamosu, araçdaki tüm hortumlar ve borular mutlaka elden geçmiş olmalı, eğer elden geçmemişse 1-2 senellik bir dönem içerisinde kesin elden geçirmeniz gerekir. Off Road kullanımı olmazsa şanzumanı çok kolay bozulmaz.

yok yok td5 iyi arabadır masraf çıkarmaz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,

hatta RR daha iyi arabadır servisten çıkmadığı için en iyisidir

Valla Anıl otoya gittiğimde 10 tane RR varsa servisde 1 -2 tane discovery oluyor genelde :smiley:

Tempus' Alıntı:
Valla Anıl otoya gittiğimde 10 tane RR varsa servisde 1 -2 tane discovery oluyor genelde :smiley:

ya kürşat biliyorsun , bende kullandım TD5 öldürdü birader ,benim gibi adamı bıktırdı , ve toyota ile girdiğim arazinin 10/ 3 ne ya girmiştir yada girmemiştir benzdirdi ,düşmanıma aldırmam LR nin o 2 tane serisini

Abi zaten bence yeni bir araba alıcaksan dizel ama eski alıcaksan kesinlikle benzinli alınmalı. Dizeller 5-10 sene sonra çok masraf çıkartmaya başlıyor. Zaten off road yapıcaksan ne kadar az elektronik olursa o kadar iyi, ne kadar az konfor zimbirtisi o kadar az sorun. Botaşdakiler gibi sıfır elektronik, manuel vites, orta kilit standart bir TD5 olursa olur ama :smiley:

kürşat cem ne yapmış öyle yazdıkların 10.000 bulmuş fazlası var eksiği yok o zaman v8 en mantıklısı td5 şın yanında disko 1 v8 en mantıklısı diye söylemek lazım arkadaşa bütçede 15-25 arası

simurg2' Alıntı:
kürşat cem ne yapmış öyle yazdıkların 10.000 bulmuş fazlası var eksiği yok o zaman v8 en mantıklısı td5 şın yanında disko 1 v8 en mantıklısı diye söylemek lazım arkadaşa bütçede 15-25 arası

Off road yapıcaksa asfalt ve şehir içi konforu daha az önemliyse zaten disco 1 v8 her zaman daha iyi bir araç her anlamda. Disco 2 nin tek artısı elektronik çekiş sistemi. Oda zaten ağır off roadda yalan oluyor. İki araçda ciddi off roadda difransiyel kilidi mutlaka istiyor

burak müsait olur kaçabilirsem erkanın dükkanda görüşürüz hemde senin araca bakar biraz iççekerim.

Tamamdır, görüşürüz, iç çekecek bi durumu yok bizimkinin daha lastikleri bile yeni takıyoruz. ;)

simurg2' Alıntı:
burak müsait olur kaçabilirsem erkanın dükkanda görüşürüz hemde senin araca bakar biraz iççekerim.

kürşat kardeş banada en mantıklı en uygun fiyat disko 1 gibi gönül vx80 diyor ama fiyatlara bakınca disko 1 v8 tavsiye etmek en uygun ve mantıklı en fazla 25.000 bütçesi olan için

şükrü kardeş merhaba benim araç bu aralar beni üzüyor 100km 15 litre yakmaya başladı çözüm arıyorum ne çözüm önerirsin

simurg2' Alıntı:
şükrü kardeş merhaba benim araç bu aralar beni üzüyor 100km 15 litre yakmaya başladı çözüm arıyorum ne çözüm önerirsin

afrika gezi planı yapıyorum kendimce uzun vadede...sizin araç tam bu işler için aslında.

cihan abi dizel normalde 10-12 litre yakıyordu 100km şimdi ne olduysa 15-16 litreye çıktı hava filtreie mazot filtresi degişti (gerci üst bagaj var ama oda okadar fark etmez )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,909
Kaydolan Son Üyemiz
SEZGİNM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR