Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,188,797
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
468 kuruş yakıyor sa o araç dizelin cazibesi hiç kalmamış ...benzinli lpg li tercih etmek lazım.

uzun soluklu gezilerde ve medeniyetten iyice uzaklaşıldığında çift yakıt yerine her yerde bulunacak yakıt kullanılmalı bence .
Benzin pahalı olmasına aldırmadan kullanılmalı yada motorin daha üniversal yakıt gibime geliyor.

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
uzun soluklu gezilerde ve medeniyetten iyice uzaklaşıldığında çift yakıt yerine her yerde bulunacak yakıt kullanılmalı bence .
Benzin pahalı olmasına aldırmadan kullanılmalı yada motorin daha üniversal yakıt gibime geliyor.

Yavuz bu nereye gittigine bagli olarak degisiyor. Biz balkanlara gittigimizde hemen hemen her yerde gaz bulduk, ben sadece 1 depo benzin harcadim. Yolun geri kalanini gazla gezdim. Gerci her 200 km de bir konvoyu durdurup gaz aliyordum, bu da bek hos olmuyor ama ekonomik oluyor ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:

Gerci sende medeniyetten uzaklasildiginda diye belitmissin, bu durumda en mantiklisi dizel oluyor cunku jelican ile yakit tasima imkanida var.

Sağol Sedat,
Erkan havalar sıcak eylülde takalım dedi bende erteledim. Yavaş yavaş gireceğim araziye ama hard olmayacak. ;) Yani bu araç Kemerburgaz ve ya Belgrad gezisine gitmez şu an.

hsbasar' Alıntı:
Burak hayirli olsun, ufaktan arazi girisleri baslayacak galiba :smiley:

arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşım nissan pickup ını satıyor, aracın görseli müthiş fakat bence yürürü ve mekaniği dahada iyi, merak eden olursa özelliklerini anlatabilirim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59340.0;topicseen

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşım nissan pickup ını satıyor, aracın görseli müthiş fakat bence yürürü ve mekaniği dahada iyi, merak eden olursa özelliklerini anlatabilirim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59340.0;topicseen
çok yakışıklı araç heytem abi alana hayırlı olsun satan üzülür

Neden olabilir doyumsuzluk...
Hepimizin hastaligi eminim daha delisini daha iyisini yapacaktir.
bir çogumuzda olan şey heytem abiye bak kaşindikca kaşiniyor.
Bence bu hayat tarzi kimseyede zararimiz yok kesemiz harici
seviyorum ben böyle adamlari helal olsun.
Bakmiş bunun dibi bu hoca gelsin yenisi
Sanayide araca yeni birşeyler yaptirip onun işe yaradigini görmek onla daha iyi daha fokseyen bir makina yapmak bana çok zevk veriyor ki çogumuzda böyleyiz.

keşfi arkadaşımız, bizden beter altan bey, fakat bizden farkı uzun yıllardır türkiye ralli şampiyonasında yarışıyor, onun için mekanik bilgisi çok iyidir, kendisi bizm i arkadaşlarımızın bir nevi teknk danışmanıdır, bu aracıda bu hale getirdi,satma sebebi bence kafasında başka planlar vardır diye düşünüyorum

Arkadaşlar 33 den 35 e geçtiğim için elimdeki 33 lastikleri satıyorum, çok isteyen olursa elimdeki 2. set toyota jantlarınıda lastik alan birisine verebilirim.
ilan şurda :smiley: teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59926.msg703187#msg703187

Tempus' Alıntı:
Arkadaşlar 33 den 35 e geçtiğim için elimdeki 33 lastikleri satıyorum, çok isteyen olursa elimdeki 2. set toyota jantlarınıda lastik alan birisine verebilirim.
ilan şurda :smiley: teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59926.msg703187#msg703187
kursat ,
Burak almiyacakmiydi senin lastikler ,yoksa bana da lazim

Altan abi, doğru ben almaya niyetlendim ama son anda sıfır almaya karar verdim, sağolsun Kürşad kardeşim anlayış gösterdi.
Alanada satanada hayırlı olsun.

altay41' Alıntı:
kursat ,

altay41' Alıntı:
kursat ,

Abi Burak vazgeçti yoksa ilan vermiyordum, sana lazımsa sana verelim yabancıya gitmesin 2 aylık toyotayı aldığım gün aldım lastikleri Erkandan, 1 kerede çakma off road a girdim yağmur yağdığında. STT lerin birisi sıfır diğer 4 üde çok iyi durumda bir tanesinin yanağında ufak bir taş çiziği var ama Erkan baktı hiçbir sorun yok sadece dıştan çizik dedi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,909
Kaydolan Son Üyemiz
SEZGİNM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR