Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,011,986

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

CDM-SUBARU' Alıntı:
Recep,bu durumda mantıklı biyerlerde buluşup birlikte devam ederiz ;)
Erkan iyi olur,sizin durumunuz belli olsun ona göre hareket ederiz biz 2 aracız.Ama mümkünse cuma öğlen hareket etsek süper olur,cumartesiye yol yorgunluğumu atar daha rahat oluruz.Malum Hılux le 550km. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ulen etme eğleme alacaksın pistonları kucağına ekonomiyi o zman görürsün
Abi koydum Bursadan öyle geldim cillop gibi oldu. Sesini filan dinlesen anlarsın. Performansı da arttı inanmazsın. Sıfır Travegolar bile hep onla çalışıyo, neyse 2-3 depo daha deneyecem bakalım ama 36 kuruştan 25 kuruşa inmesi de çok cezbedici...

Ben dolmuş hesabı gelicem, yakıtı bolusucek adam lazım Erkani alırım arkayida 4 lersem tamamdir üste para bile kazanırım
;D ;D ;D

Yakıt işi benim içinde önemli, benim arabayada dolabiliriz, yada itinayla yancı olurum. ;D

Tempus' Alıntı:
Ben dolmuş hesabı gelicem, yakıtı bolusucek adam lazım Erkani alırım arkayida 4 lersem tamamdir üste para bile kazanırım
;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Yakıt işi benim içinde önemli, benim arabayada dolabiliriz, yada itinayla yancı olurum. ;D

Vallahi ben orda kudururuz off road yaparız diye arabamla gideyim diyorum, sen off road yapmayacaksan benle gel bolusuruz masrafı erkan 2 kişilik öder arkada yatar ;D

Olur Kürşat,
sen beni kontenjana yaz. Benim net olmayan iş durumu var. 8 ekim öncesi günlerde bir şehirdışı seyahat olabilir. Ona bağlı biraz. Yani Antalya ya gelicem de nerden gelicem o belli değil. Şehir dışına çıkarsam oradan dönmem, İzmire geçer Serkan la gelirim, oda davet etmişti çünkü. Olmazsa seninleyim.
Tarih yaklaşsın, yola ne zaman çıkacağımız (gün ve saat olarak) netleşsin, konuşur kesinleştirirz.

Tempus' Alıntı:
Vallahi ben orda kudururuz off road yaparız diye arabamla gideyim diyorum, sen off road yapmayacaksan benle gel bolusuruz masrafı erkan 2 kişilik öder arkada yatar ;D

neyse Mücahit gelmezsede kumanya sponsorumuz olur , bizde karşılığında kulağını az çınlatırız antalyada

Ayipsin dostum.
Ekmek benden su benden benzin milletden yikama beleş ohhh bu dunya sana güzel anasini satiyim.

Boyle bir ekiple ben iki hindistan yaparim.

RedlinE' Alıntı:
Ayipsin dostum.
Ekmek benden su benden benzin milletden yikama beleş ohhh bu dunya sana güzel anasini satiyim.

Boyle bir ekiple ben iki hindistan yaparim.

ya bırak sen belgrada çıkamıyorsun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR