umutcelikel' Alıntı:İstanbul gurubu:
1- Cem Taşçıoğlu Araba ile
2- Burak Akkan Duruma göre araba ile veya yancı
3- Erkan Baydemir
4- Kürşat Ergan Duruma göre araba ile veya yancı
5- Olcayto Gezer Duruma göre araba ile veya yancı
Ankara grubu:
1-Umut Çelikel Araba ile
(Bu arada ben Cumadan gelsem kalacak yer ayarlasanız bana ne de güzel olur. 30 tane otelci var orada gruptan hşşş Cihannnn sana diyorummm ;D ;D)
Tempus' Alıntı:cihana bi seni bu başlığa bekliyorlar ;D ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61504.0;topicseen
;D ;D ;Dbsayil' Alıntı:gel gel otelin bahçesinde çadırlarda yatarız ;D ;D ;D
aynen abicim cuma dan atlayın gelin biraz vakit olsunTempus' Alıntı:bizde cumadan geliriz ayarlarsak belki
cihanülker' Alıntı:baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim![]()
![]()
,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu
ayıp ediyorsun ne demek ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D
Tamam ama otelin tuvaleti ve restoranını kullanırım ;D
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D
Tamam ama otelin tuvaleti ve restoranını kullanırım ;D
umutcelikel' Alıntı:Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:tuvaleti kullan ama sen restoranı kullamasın ,açık büfeyi komple yersin millete bir bok kalmaz![]()
Tempus' Alıntı:valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D
cihanülker' Alıntı:daha fazlası vardır kesin ama o rabaya değmez çünki ,değiştirdiğin heryerden 15dakika sonra tekrar arıza verir
;D ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Çok açım bu aralar zaten sçtınız))))