Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,012,076

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

umutcelikel' Alıntı:
İstanbul gurubu:

1- Cem Taşçıoğlu Araba ile
2- Burak Akkan Duruma göre araba ile veya yancı
3- Erkan Baydemir
4- Kürşat Ergan Duruma göre araba ile veya yancı
5- Olcayto Gezer Duruma göre araba ile veya yancı

Ankara grubu:

1-Umut Çelikel Araba ile

(Bu arada ben Cumadan gelsem kalacak yer ayarlasanız bana ne de güzel olur. 30 tane otelci var orada gruptan hşşş Cihannnn sana diyorummm ;D ;D)

oğlum ne oteli leyn ben otel görmek istemiyorum ,alır seni götürrüm koya direkt ,orda benim çadırta yatarsın , ama illa otel diyorsan , bakarız bir hal çaresine ,kazan dairesi yanı boş oda var :D :D D

Tempus' Alıntı:
cihana bi seni bu başlığa bekliyorlar ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61504.0;topicseen

baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim :D :D :D ,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu

cihanülker' Alıntı:
baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim :D :D :D ,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu

valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D

Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var:smiley:))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...

umutcelikel' Alıntı:
Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var:smiley:))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...

süper haber dedeyide al gelirken ,ankara grubundan kim varsa topla gel işte , bende cuma sabahındans eni alırım beraber tüyeriz sakin sakin :D

Tempus' Alıntı:
valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D

daha fazlası vardır kesin ama o rabaya değmez çünki ,değiştirdiğin heryerden 15dakika sonra tekrar arıza verir

cihanülker' Alıntı:
daha fazlası vardır kesin ama o rabaya değmez çünki ,değiştirdiğin heryerden 15dakika sonra tekrar arıza verir

yapmaz inşallah ya Cem çok emek ve masraf etti üzülürüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

SON KONULAR

Geri