yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün hava yağmurlu yürüyüşe çıkmıyorum. Evimde oturup internette takılmaya devam ediyorum. Nescafe içiyorum bir yandan... JoyFm eşliğinde...

Hocam karavanı ve güçlüyü satıp transporter panelvan almanı tavsiye ederim. Hem günlük işlerinde kullanırsın hem de korsan motokaravan olarak kullanırsın. iki aracını satınca borçlanmadan alabileceğin model secersin. Yakıtı da güçlü kadar yakar. Ben 5 senedir kullanıyorum çok rahat .Tek sıkıntı benimki 5+1 koltuk taşımak zorunda kalıyorum. sen koltuksuz panelvan almanı tavsiye edrim.Bir motokaravan alıcaktım pejo ama vazcaydım. Çektiğim krediyi geri kapattım. Güçlü ile idare etmeye devam edeceğiz...
Bu araçlar radarımda.Hocam karavanı ve güçlüyü satıp transporter panelvan almanı tavsiye ederim. Hem günlük işlerinde kullanırsın hem de korsan motokaravan olarak kullanırsın. iki aracını satınca borçlanmadan alabileceğin model secersin. Yakıtı da güçlü kadar yakar. Ben 5 senedir kullanıyorum çok rahat .Tek sıkıntı benimki 5+1 koltuk taşımak zorunda kalıyorum. sen koltuksuz panelvan almanı tavsiye edrim.