Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,084
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hahahaha Çağlar kilitli difransiyel için sonunda kafayı sıyırıp araç aldı ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
hahahaha Çağlar kilitli difransiyel için sonunda kafayı sıyırıp araç aldı ;D ;D ;D
yok bildiğim kadarıyla bir arkadaşına aldı ama genede kamuoyu açıklamasını kendisi yapacaktır sanırım

bsayil' Alıntı:
yok bildiğim kadarıyla bir arkadaşına aldı ama genede kamuoyu açıklamasını kendisi yapacaktır sanırım

biliyorum ben detayları sen merak etme ;D aldıysa eğer bir operasyon var ;D

caglar da iyi cesaret varmis o arac 400.000km de,hemen hemen komple boyali,bizde bakmistik o araca
hayirlisi olsun alana,
caglar in bir bildigi var demekki

altay41' Alıntı:
caglar da iyi cesaret varmis o arac 400.000km de,hemen hemen komple boyali,bizde bakmistik o araca
hayirlisi olsun alana,
caglar in bir bildigi var demekki

abi 400 000km ve komple boya araç iyi durumdaysa sorun değilki, 13 yaşında bir araç zaten mümkünse bana boyatıp versinler çürüğü çarığı yapılmış olsun. 3 yaşında araba almıyoruzki. Ayrıca 400 000 de ver geçek km si ise, 190 000 görünen kilometresi en az 2 kere düşürülmüşlerden yine iyidir Bu fiyata bence çok makuldü o araba bir sorunu yoksa.

Beyler Vişne renkli 80 miydi bu?????

arkadaslar toyotamıda yavas yavas topluyorum burdan bakabılırsınız bılıyorsunuz harbı toyotacıyımdır mucahıt bılır benı ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62190.0

RedlinE' Alıntı:
)))) ikiside olmasin.
Kafali adamlari severim aklin kesiyosa imkaninda varsa ikisinide dibine kadar kullancaksin.
ankara oldu çağlar aldı aracı ;D