KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim el bürodan çıkar..... eve gider..... hazırlığını yapar....... sonra koya doğru yola çııııkaaaaaarrrr ... İletmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin.
Dün akşam iş dönüşü yogun bir günün ardından..yemek faslı sonrası Gezenbilire takılıp bir yandan da tv seyrediyordum..
Saat 23.küsür idi.5 dakika önce s.comdaki ilanlara bakmıştım.kanallarda zapping yapıyordum. ;D
O an sevdigimiz bir arkadaşımız haber verdi. s.comdaki ilanan bakmamı söyledi.ilanı görünce kalbim küt küt atıyordu.Sanki sevdigi kızı bir an karşısında görmüş 17 lik delikanlı gibi..
Aradım hemen...sözleştik..Sabah olmak bilmedi..desem anlarsınız artık..rüyamda bir ara bütün Toyota grubu ile bir etkinlikte buluşuyoruz...ben bol miktar fotograf çekiyorum.Hatta Çaglar bey egilip çektigim fotoya bakıyordu bile... ;D ;D
Neyse sabah sabah ezanı ile kalkıp ver elini ist..yagmur..yagmur..Bu trafikte istanbulda yaşayanlara Allah kolaylık ve sabır versin.. ben dayanamam yaw..