Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,006,186

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yani ben geldim gördüm ordaki baskıyı adam canım landını satıp toyotaya gecti gene yaranamıyor ordan anlayın tarikat bunlar tarikat mumkun degil adama kullandırmazlar bunların istanbul subesıde mucahit yani bende kurturmus sayılmam abi

ne yapsın Barbaros ;D
sabır diliyorum kardeşime

hsbasar' Alıntı:
ne yapsın Barbaros ;D
sabır diliyorum kardeşime
sağolasın sedat cım 2 gün dayanamadılar adama burda ben birde her an karşı karşıya oturuyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vallahi ben LR yi satıp toyota aldım benlede uğraşıyorlar, mücahit ezelden toyotacı onlara dizelci diye uğraşıyorlar, Umut arabada yağ kullanıyor yakıt olarak diye adamı dövüyorlar falan filan ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
vallahi ben LR yi satıp toyota aldım benlede uğraşıyorlar, mücahit ezelden toyotacı onlara dizelci diye uğraşıyorlar, Umut arabada yağ kullanıyor yakıt olarak diye adamı dövüyorlar falan filan ;D ;D ;D
kürşat ım resimleri ne zamn atmaya başlıyacaksın yahu

bir başlık açıp atıcam barbaros siz açmadınız dimi

CDM-SUBARU' Alıntı:
Nasıl yok,Cemil şakur şukur foto çemkedimi yaw ;D
cemilin çektiğinden ne olur abi hem cihanın makinaydı o hemde hep kendilerini çkmiş ya.........k ;D ;D ;D

abi gelemedım butun hafta evde duvarları tırmaladım ben ne bok yedım diye ;D cuma aksam cıkıcaktım cok yorucu olur dıyede cıkamadım ama 29 ekimde bı kamp daha isterukkk ;D

tolgas' Alıntı:
abi gelemedım butun hafta evde duvarları tırmaladım ben ne bok yedım diye ;D cuma aksam cıkıcaktım cok yorucu olur dıyede cıkamadım ama 29 ekimde bı kamp daha isterukkk ;D
tolga cım o tarihte düğünümüz var yusuf evleniyor bekleriz davetiye cem de var düğünden de kampa kaçarız
;D ;D ;D