Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 970,791
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

o japon hummerina 150 beygir motor koymuşlar yahu :(

http://www.megacruiser.com/

Etiketler

Tork iyi, ön arka orta kilit var, birde video var orda çamurda patinaja kalınca bir düğmeye absıyor devam ediyor onu anlamadım ney acaba. Hummerdada bu araçdada esas mevzu altının dümdüz olması şanzıman ve difransiyeller arabanın kabin içinde

Benim araba 162 hp ve 361 Nm. Bu araba 150 hp ve 380 Nm torku var.İkiside turbo diesel.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kürsad 70 in alternatifi 80 değil bence çünkü hala üretiliyor,VDJ 79

yok ben 70 in alternatifi 80 demedim zaten abi, kısa kasa olarak kasa alternatifi düşününce fj40 aklıma geliyor sadece.

cihanülker' Alıntı:
selamın hello istanbul grubu hazırlanın geliyorum az kaldı :D, hafta sonu ankara ,sonra ver elini istanbul pazartesi ssabahı tem serviste olacağım

Cihan abi plan program bişey varmı? off road kamp vs ne yapalım ? kaç gün burdasın

Bizim ustalarda Defender kumda daha başarılı diyor ama bence en önemlisi pilotaj.

http://www.youtube.com/watch?v=rkY1bybbUDo&feature=related

cihanülker' Alıntı:
kürşatçım bayram sonuna kadar ordayım hafta arası tüyeriz bir yerlere :D ufaktan bir gezeriz ,kamp şilede yazlık evde yaparız dert etme :D

abi ağvada bizimde yazlık var olmazsa bende cumadan filan oraya gelirim gece , birkaç gün önceden haber verin program yapınca :smiley: en olmadı şileye sana oturmaya geliriz

Sedat defender toyotadan çok daha hızlı girmiş gördüm ben toyotanın 3 -4 kerede vardığı sonucu adam ilkinde denemiş kapamış çıkmış ;D bu tip bir yerde aynı lastik, aynı ağırlık, aynı motor gücü ve kilitler varsa marka farketmez bence. Nasıl sürdüğün önemli dediğin gibi

cemtascioglu' Alıntı:
Birak bu isleri kursat land sa gider kardesim pazartesi tem servise gelirim sabahtan cihanim konusuruz yapacaklarimizi bu arada landa sanziman attim haberin ola

sen ufakdan şasi ve motor da bakmaya başlamışsındır sıfır ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR