Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 971,574
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Yav bırakın 70 i 80 i 100 ü, 60 a gelin 60 aaa ;D ;D ;D
SH104433.jpg
 

Etiketler















Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

70 kendi içinde cözmüş işi örnek olarak yaylısı makaslısı, pikabı 4 kapısı,5 kapısı , 3 kapısı.....
70-71-72-73-74-75-78-79
anlayın yani
 





Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
70 kendi içinde cözmüş işi örnek olarak yaylısı makaslısı, pikabı 4 kapısı,5 kapısı , 3 kapısı.....
70-71-72-73-74-75-78-79
anlayın yani

70 de denemeleri yapıp 80 de en doğrusunu bir çeşit olarak üretmişler yani ;D ;D ;D ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Mesajlar
1,527,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst