Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 970,670

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hsbasar' Alıntı:
Bizim ustalarda Defender kumda daha başarılı diyor ama bence en önemlisi pilotaj.

http://www.youtube.com/watch?v=rkY1bybbUDo&feature=related

Selam beyler muco nerde muco niye bu mesaja bi cevap vermemiş şaşırdım :D :D :D muco nerelerdesin özledim seni

DEFENDER arkada dikilmiş aslan gibi bekliyo yoyoda kendini hırpalıyo ne iş anlamadım yoyotalar daha iyi diyorlar hep bende bir ara heveslenmiştim ama yok yok ceanım bişeye yaramaz bunlar ;D ;D ;D

Toyota buluşması için tarihi burada konuşabiliriz bence.
Benim için aralığın ilk ve ikinci haftası müsait gözüküyor. İnşallah bir son dakka işi çıkmaz vede sağ kalırsak gelirim.
Net olmayan bir yurtdışı seyahat var, umarım denk gelmez.
Bu durumlarda Murphy denen arkadaş hep ortaya çıkar ama bişey olmaz inşallah.

evet haydi burak koy artık şu tyarihi işimizi gücümüzü ayarlıyalım yav

heytem abi nasılsın gförüşelim toyota buluşmasında

Buluşma hakkında ,

- 4-5 Aralık yapalım bitsin uzadı bu iş millet işlerini ayarlayacak..... ;)
- Hanımları katmayalım bence uygun ortam olmayabilir, hem çamur hem soğuk hemde kadın çekilmez ;D ;D ;D ;D

O zaman şu şekilde diyelim.

Toyota buluşmasının 4-5 Aralık tarihinde Bursa da yapılmasına itirazı olan var mı?

Abi ben zaten yalnız geleceğim. Ama diğer arkadaşlar eşli gelicez derlerse problem yok bence.
Ama gönlünden ne geçiyor dersen, tabiki bekarlık. ;D

aozturk' Alıntı:
2. maddeye ok diyorsun yani Burakçım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR