işin en kolayı bir igo8x li piranha nitro alın 130-140 TL , ısı ölçme ve hata kodlarını temizleme gibi şeyler hariç bu söylediklerinizin hepsini yapıyor , birbirinden bağımsız 3 ayrı yol bilgisayarı var.
Malum biz ısıyı popoya üflenen hava ile, eğimide artan yusufçuk sayısıyla ölçüyoruz
ibrahim çalışıyor her şekilde ..litre fiyatı depo büyüklüğü vs.sen değerleri girersen para olarakta gösteriyor sanıyorum.
birton ince ayarı var mutlaka çalışıyordur ama ben yakıttan şundan bundan ziyade aracın çalışan önemli noktalarına sürekli hakim olmak için aldım.ama normal yol bilgisayarı gibi çalıştığını biliyorum.(yakıt hususunda)
ibrahim çalışıyor her şekilde ..litre fiyatı depo büyüklüğü vs.sen değerleri girersen para olarakta gösteriyor sanıyorum.
birton ince ayarı var mutlaka çalışıyordur ama ben yakıttan şundan bundan ziyade aracın çalışan önemli noktalarına sürekli hakim olmak için aldım.ama normal yol bilgisayarı gibi çalıştığını biliyorum.(yakıt hususunda)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-boya-dahi-yok-sifir-gibi-masrafsiz-lpg-li-35037371/detay/
bu araç hakkında bilgisi olan 3,4 benzinli vede 6 silindir böyle bir motor varmı toyotada fiyat makul gibi kilit var gibi gördüm yanılıyormuyum yoksa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-boya-dahi-yok-sifir-gibi-masrafsiz-lpg-li-35037371/detay/
bu araç hakkında bilgisi olan 3,4 benzinli vede 6 silindir böyle bir motor varmı toyotada fiyat makul gibi kilit var gibi gördüm yanılıyormuyum yoksa
93 -2004 yılları arasındaki pradolardan bir kısmında kullanılan motor.
96-2002 4runnerlarda da kullanıldı.
v motor altı silindir 3,4 litre. 190 beygir -298 de torku var. 24 subap.
kırmızı bir pradonun muhabbeti geçmişti , aracın yorgun olduğu konusunda ama bumuydu hatırlayamadım. (ön-arka kilit yok-ön torsiyonlu sistemde zaten ön kilit koymuyor toyotada--arkanında düğmesini göremedim))
araç km doğruysa 400.000km 'de zaten fotolardan da belli koltuk süngerleri kendini bırakmış, deri döşeme salmış, tavandaki güneşlikler oldukça kirlenmiş tabi tavan döşemeside aynı şekilde temizlenmesi ve değişmesi gerekenlerden..
bence scangauge yi kaçırmayın çok önemli bir yatırım..aracın anlık önemli değerlerini görmek ve olumsuz bir durumda erkenden bilgilenmek ve ona göre davranmak açısından ..
300 lirayıda takmayın kafaya şöyle düşünün,, sizin arac olduya 5-10 kere check lambası yaktı.gittiniz servise söndürtmeye 50 lira alsalar tane başı 6 lamba söndürmede parası çıkar.diğer bütün iyi özellikleride yanında bonusu.
yanlız en önemli nokta avrupaya üretilen 80 lerin bir kısmında obd2portu yok..once ona bir bakın soketi bulun sonra malı alın.
benim araçta direksiyonun sol altında sigorta tablasında bu port.sizde orda yoksa o kapağı söküp içlere bakın ordada yoksa scangauge almayın...
altimetre konusunda ise ben sundan aldım montajladım pusula ve rakım göstergesi 80 kasanın orjinal parçası.çin ,moğolistan tibet vs.gibi yüksek rakımlara üretilen araçlara koymuşlar.