Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 971,884

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bsayil' Alıntı:
abi aslında marka işi çözüldü bende discomu bursa il sınırında parkedicem bir toyotaya intikal edip sızıcam ekibin içine ;D ;D ;D ;D ;D

olurmu 3 disco biliyorum ben 500 metre ilerde ayrı kamp atıcaz ;D ;D ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
caglar aynen öyle :'( :'(

4.MOTORLU TAŞITLAR SEVDALILARI BULUŞMASI
:D :D :D yapmayin yahu o kadar da degil,adi ustunde toyotacilar bulusmasi
arazi araclari ni eklemeyi unutmuslar,toyotasi olan gelsin
ben buyuzden acil durumlar icin bir tyt bulunduruyorum

Ben yirtindim da kimse orali olmadi. Gezi konusunda sorumlu arkadaşlar bu konuya bır el atsa artik.

Yok her araba gelecekse acıkca yazılsın benımde arkadaşlarım var gelecek.
Sonra orda bu su olmasın

Abi kim var toyotasız gelicek olan

Cem, ben,tolga,barbaros

istemiyorsanız bizde gelmeyiz

:smiley:

Heytem abi tamam işte panikleyecek durum yok zaten başllıkdada soranlara söyledik, görevli birkaç başka marka araç dışında toyota araçları olmayanlar katılamaz, katılmak isteyenleri araçlara misafir olarak alırız dedik.

benim gördüğüm 50 araç içinde 5-6 taneyi geçmez başka marka bilmediklerim varsa başka mesele. Yarisle gelirim olmadı

orda 3-4 araba olmıcak baska marka ben dıyorum.
kursat sızle alakası yok senın ne oldugun bellı degıl zaten
ama baska marka cok gelecek
cok fazla araba olacak bız bıze olamıcaz
cok kalabalık dıye gelmıyenler olacak

Abi benim bildiğim bu saydıklarım dışında herkes araba markasını modelini yazdı herkes toyota görünüyor, sadece Recep abinin yeni davet ettiği gurup sanırım toyotacı değil. Onları kastediyorsanız açıkca söyleyin recep abiye. böyle ortaya konuştuğunuzda bizde üstümüze alınıyoruz . Yada komple toyota harici hiçbir araba gelemez diyelim, bizde ya toyotalara yancı geliriz yada gelmeyiz duruma göre bakarız.

Net konuşun isim verin sorun varsa çözülsün imalarla ortaya konuşmalarla ben bişey anlamıyorum.

ben ne dıcem abı kaç kere yazdık basligin altina sanki bir tek ben varim.

çok kalabalik olacak 50 arabayı gececek 100 kısı nasıl olcak. herkez ayrı yerlerde
o kadar kısıyı kesınlıkle tek yerde toplıyamazsın.

e napicanki Mücahit kota koyup ilk 30 araç gelir kalanlar gelemezmi dicen, yada elememi yapicaz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR