Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 971,830
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

evet diyemezsin demede zaten kendi adamin olursa gerekde yok. İsterse 100 araç olsun ben kaynaşacak bir ortak nokta bulurum. HErkez bulur şimdi bulent abi gelse mesela tanimadigi var mi yok. ee
ama başka birinin gelmesi ortamda birini taniyodur o hoş olmaz. gorevli araç kaç tane olur? Recep abi kastirirsa hepsini toyota bile bulur.

Etiketler

Günaydın arkadaşlar,
Bursa da toyota 3 bilemedin 4 tane var bizim aramızda,ben dahil.Bunlardan biride Mustafa Erkişi,o da Bursa ya yeni geldi,gideeğimiz yerleri hiç bilmiyor.Eğer biz görevlileride toyota dan başka araç istemiyoruz derseniz,eksiklik olursa ben karışmam.
Ama sizde görüyorsunuz bir grup Antaya dan gelecek,bir grup Ankara,bir grup İstanbul ve başka bölgelerden de,ve bunlarında bazıları cuma bazıları cumartesi.Kaç grup oluyor,hepsi eğer bir kerede gelirse sorun yok o zaman toplarız aynı saatte ben öncü Mustafa abi artçı çıkarız.Toyota dan da başka araç olmaz.

Kürşat ın dediği gibi kim neyi demek istiyorsa açık açık söylesin,imalı konuşmayalım,herkes üzerine alınıyor.

arkadaşlar günaydın sakın olalım geçen yılkındede aynı tartışmalar olmuştu araç sayısı 50 yı bulunca hiç bir sorun çıkmadı olmadı döneriz ha tek ateş olayına gelince bence olmaz nasıl bir ateş alacak ki etrfın en az 100 kişi toplanacak ve ısınacak kızıldereli ata sözümü ne vardı beyazadam büyük ateş yakar va kendini yakar kızıldereli küçük ateşele herkesi ısıtır böyle birşeydi yada anlamı bu idi.Benim şahsı düşüncem aracın diyer arkadaşlarınki gibi fiyakalı telsizli kilitli cancanlı değil ;D dört lastık bir motor (dagda fazlası gereksiz ağırlık )neden bu satırları yazdım geçen gezide şu olay olmuştu yok telsiz olacak kılıt olacak yok çamur lastığı olacak hijek olacak hatta kompresor lafı bile geçmişti ne oldu benim araçta hiç biri yoktu gittim geldim benim takıldığım yerde 40 larda takıldı şimdi böyle bi sınıflandırma olur mu bilmem(umarım olmaz :mad: )ozman senin toyotanmı benim toyotammı yarışına döner bu iş

Recep abi zaten herkezi mumnun etme ihtimalin yok buna gerekde yok Araştirdin yeri buldun odunu falan ayarladin sag olasin kasma kendini o kadar geçen seferden gorduk sikinti olma ihtimali hepvar olacaktirda

Diger marka araçlara gelince sayimiz az olsa aramizda sorun olmaz ama sayimiz cok tek ateş istiyoruz dimi geçen sefer millet 4 e bolundu dimi kimse bunu tekrar istemiyor. e abicim o kadar cok arkadaşlarla nasil saglicaksin bu tek ateş isini bir ateşin etrafina toplasan toplasan 30 kişi toplarsin.
Benim en samimidostum ailece kampa gittigim arkadaşim başka marka araç kullaniyor. herkezde budurum var.
Benim başkalariyla bir sorunum yok yanliş anlaşilmasin.
Neyse bu konu hassas bır konu gene ben arada kalcam anlaşilan daha yorum yapmicam herkez nasıl memnunsa banada uyar.
Erkan bey kamp içim herhangi bir sey gerekmiyor. siz sogucak gezisiyle kariştiriyosunuzdur. ordada agir araziye girecek ekip için soylenmişti.

fissek' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
Bursa da toyota 3 bilemedin 4 tane var bizim aramızda,ben dahil.Bunlardan biride Mustafa Erkişi,o da Bursa ya yeni geldi,gideeğimiz yerleri hiç bilmiyor.Eğer biz görevlileride toyota dan başka araç istemiyoruz derseniz,eksiklik olursa ben karışmam.
Ama sizde görüyorsunuz bir grup Antaya dan gelecek,bir grup Ankara,bir grup İstanbul ve başka bölgelerden de,ve bunlarında bazıları cuma bazıları cumartesi.Kaç grup oluyor,hepsi eğer bir kerede gelirse sorun yok o zaman toplarız aynı saatte ben öncü Mustafa abi artçı çıkarız.Toyota dan da başka araç olmaz.

Kürşat ın dediği gibi kim neyi demek istiyorsa açık açık söylesin,imalı konuşmayalım,herkes üzerine alınıyor.

Sakin olalım beyler.Göç yolda düzelir..
Recep kardeşim sanada yeterince yük olduk bu yüzden hakkını helal et dostum
Malum toyotası olmayan bir çoğumuzunda tanıdığı arkadaşlarımız var..Antalya olarak biz bu arkadaşlarımızı her araca co pilot alarak çözdük..Toyota harici araçları bursada kilitlicez..
Her başka ilden gelen arkadaşlarım,birlikte gelicek arkadaşlardan sorum olur ise karışıklıkta ortadan kalkar..En azından olmazsa olmaz arkadaşlarımız var..
Bursada farklı illerden gelen konvoyları karşılıcak araçlar farklı olabilir..Bu beklemeden bir an evvel kamp alanına intikal etmemizi sağlar ve recep kardeşimin yükünü biraz azaltır..
Buluşma noktası son duruma göre Bursa gözüküyo her kez cuma günü saat 15.00 de orada olursa sorun tamamen çözülür diye düşünüyorum.Buna göre bir proğram yapalım..
Her şey gönlümüzce olsun..Sevgiyle kalın..

faruk abiii peki yoyotası olmayan
binek oto ile gelen
yanında iki tane küçük yoyota savar olan vatandaş ne yapacak
ne çadırı var nede arabada yatacak yeri onlar hakkında ne düşünürsün :D
varmı bi çözüm bu işe yoksa gece otele gündüz kamp alanınamı gelsinler :D :D :D

ata036' Alıntı:
faruk abiii peki yoyotası olmayan
binek oto ile gelen
yanında iki tane küçük yoyota savar olan vatandaş ne yapacak
ne çadırı var nede arabada yatacak yeri onlar hakkında ne düşünürsün :D
varmı bi çözüm bu işe yoksa gece otele gündüz kamp alanınamı gelsinler :D :D :D

Gelsinler küçükleri ben sahiplenirim, büyükleride bir otele yerleştiririz kardeşim.. ;)

ulan tenekeci hayratmı yaziyo benim arabanin bir taraflarinda ya webostoyu duydun dımı cakallllll
senın kizi bir tur dolaştiririm fikri degişecektir. olmadi benim oglani getiririm bir dahaki sefere o kandirir onu.
Ama sen arabama binemezsin kardeşim olmaz.
hem senide bozar rahat deri koltuk attan batan yay falan yokya ondan alişiksinizdir siz simdi

Arkadaşlar benim açımdan sıkıntı yok,biz sadece bu kadar büyük grubu toplamak ve sorunsuz kamp yerine çıkartıp,indirmek için başka markalar yardım edecek.Onlarda 5 aracı geçmez tamamı.

Evet beyler,anlaşılan bazı ufak tefek yanlış anlamalar olmuş,onları bi düzeltelim. Smiley

1-Bu bir Toyota arazi araçları gezisidir.
2-Görev icabı farklı araçlarda olabilecektir Wink
3-Buluşma alanı Bursa
4-Cumartesi grubu için;
Saat 10:00 da Bursa-İst yolunda As Merkezin arka bahçesinden yola çıkış.(Burası önemli saat 10:00 da teker döner )
5-Cuma grubu ise daha sonra karar verilecek (Antalya nın orda oluş saatine göre Wink )
6-Katılımcı sayısına bakıldığında tek bir ateş mümkün değil gibi görünüyor.
Bu durumda yan yana 2-3 ateş şeklinde olucak Wink (buna özen gösterilmesi özellikle rica olunur )
7-Binek araçlı gönül dostlarımızdanda bu konuda anlayış bekliyoruz.

Burda amaç birlikte olmak beyler,çok fazla takılmayın.
Ama şunada özen gösterelim lütfen,TYT buluşması...

Arkadaşlar,özellikle İstanbul'dan cumartesi gelicek olan dostlarımız için;
Pendik-Yalova hattındaki sabah 08:15 e yer ayırtlamaları iyi olur.
Buna göre saat 09:00 da Yalova'da olunacağı düşünülürse,saat 09:30-09:45 gibide buluşma alanında olunabilecek.
Bu durumda saat 10:00 teker dönerse iyi olur.
Havanın erken karardığı düşünüldüğünde,kampın tadını çıkarmak için böyle düşünüldü. Smiley

erkan cok net bir acıkla olmuş. daha fazla yazmanın anlamı yok bence. recep sanada yardımlarından.ılgınden dolayı sonsuz tesekkurler
antalya yolcusu kalmasın

GÖÇ YOLDA DÜZELİR , takmayın gelenler zaten belli ,recebim sanada çok teşekkürler şimdiden o kadar işinin içinde birde bunlarla uğraştırıyoruz seni , cuma sabahı 04:00 de benim tekerlekler döner öğlene orda olmak istiyorum ,faruk abi yap bir organizasyon erkenden tüyelim , kamp atma işimiz geceye kalmasın

cihanülker' Alıntı:
GÖÇ YOLDA DÜZELİR , takmayın gelenler zaten belli ,recebim sanada çok teşekkürler şimdiden o kadar işinin içinde birde bunlarla uğraştırıyoruz seni , cuma sabahı 04:00 de benim tekerlekler döner öğlene orda olmak istiyorum ,faruk abi yap bir organizasyon erkenden tüyelim , kamp atma işimiz geceye kalmasın

Aynı fikirdeyim cihancan..Sabah erken saatde yola çıkmaya herkez meyilli..Öğlen bursada olmayı planlayalım kardeşim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR