ilkakdeniz
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
bildiğiniz satılık varsa talip olacağım
bildiğiniz satılık varsa talip olacağım
ilkakdeniz' Alıntı:yavv nasıl buldunuz bu mereti ben 2 haftadır araştırıyorum hiç bir yerde bulamadım![]()
![]()
mdr' Alıntı:Teşekkürler Çaglar bey..
şu an araçtan uzaktayım..işteyim.
ilk işim porta bakmak olacak..eger bende yoksa..
İbrahim beye nasip olur inşallah..;D
simurg2' Alıntı:çağlar toyota konusunda bilirkişilerden biri bilgilendirme için teşekkürler ebey konusuna gelince bende nezaman bir şey arasam bulamıyorum olay yabancı dide vede baldamı şanstamı desem ;D ;D
çağlar' Alıntı:bilirkişilik hiç haddime değil ,
sadece biraz ilgiliyim, mekaniği ve toyotayı severim ,bilgisayarlada aram iyi, mevzu budur. ;D ;D
reenkarnasyon varsa zaten bir sonraki hayatta toyota hurdacısı olup akşama kadar onları söküp takacam.. ;D ;D
çağlar' Alıntı:bence scangauge yi kaçırmayın çok önemli bir yatırım..aracın anlık önemli değerlerini görmek ve olumsuz bir durumda erkenden bilgilenmek ve ona göre davranmak açısından ..
300 lirayıda takmayın kafaya şöyle düşünün,, sizin arac olduya 5-10 kere check lambası yaktı.gittiniz servise söndürtmeye 50 lira alsalar tane başı 6 lamba söndürmede parası çıkar.diğer bütün iyi özellikleride yanında bonusu.
yanlız en önemli nokta avrupaya üretilen 80 lerin bir kısmında obd2portu yok..once ona bir bakın soketi bulun sonra malı alın.
benim araçta direksiyonun sol altında sigorta tablasında bu port.sizde orda yoksa o kapağı söküp içlere bakın ordada yoksa scangauge almayın...
altimetre konusunda ise ben sundan aldım montajladım pusula ve rakım göstergesi 80 kasanın orjinal parçası.çin ,moğolistan tibet vs.gibi yüksek rakımlara üretilen araçlara koymuşlar.
abi konuyla ilgili topik açılmıitı dikkatinden kaçtı herhaldeXXSİLVERADOXX' Alıntı:arkadaşlar bu toyota buluşmasının sun durumu nedir? hala bir karar veremedikmi? birde bu toyota buluşmasımı değilmi? bilmem gerekiyor tüm araclar geliyorsa bizim akrabalar var ,tofaşlarla gelelim diyorlar......
sanırım gezi ile ilgili manifesto yazmanız gerekiyor, hangi araclar gelicek nerden gelicek kimler gelicek falan filan.....
proje yönetim offroad yönetim uyumaaa
abi aslında marka işi çözüldü bende discomu bursa il sınırında parkedicem bir toyotaya intikal edip sızıcam ekibin içine ;D ;D ;D ;D ;DXXSİLVERADOXX' Alıntı:abi topiği bi okusana, biraz karışık nerden giriliyor nerden cıkılıyor*?
hangi araclar geliyor?marka? 4x4 mü 4x2 mi motorsikletmi?