Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 973,626

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ilkakdeniz' Alıntı:
yavv nasıl buldunuz bu mereti ben 2 haftadır araştırıyorum hiç bir yerde bulamadım :( :(

ibrahimim nasıl bulamazsın arkadaş al

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=scangauge2&_sacat=See-All-Categories

al bu türkiyeye yolluyor.19 dolara tutacağıda var hem.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SCANGAUGE-II-MOUNT-SCAN-GUAGE-II-SCANGUAGE-2-SCANGAUGE2-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a5e9ebe56QQitemZ250695564886#shId

NOT:ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ÖNCE ARACTA BU PORT VARMI BULUN SONRA ALIN.

Picture 1.jpg

obdii_female.jpg

Picture 2.jpg

eyvallah çağlar ebay amca tek çare artık
Türkiyeden alabilir miyim sorusunu yanıtlamak istedim ben sadece
benim eşeğin portu ISO9142 zaten scangauge sitesindeki 2001 ve sonrası bütün portlara uygundur yazıyordu

Teşekkürler Çaglar bey..

şu an araçtan uzaktayım..işteyim.
ilk işim porta bakmak olacak..eger bende yoksa..
İbrahim beye nasip olur inşallah.. :D ;D

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Çaglar bey..

şu an araçtan uzaktayım..işteyim.
ilk işim porta bakmak olacak..eger bende yoksa..
İbrahim beye nasip olur inşallah.. :D ;D

ismail bey büyük ihtimalle ibrahime kısmet olacak.çünkü benim lacivert land cruiserdada yok bu port.oda almanyaya üretilen yani avrupa versiyon.

çağlar toyota konusunda bilirkişilerden biri bilgilendirme için teşekkürler ebey konusuna gelince bende nezaman bir şey arasam bulamıyorum olay yabancı dide vede baldamı şanstamı desem ;D ;D

simurg2' Alıntı:
çağlar toyota konusunda bilirkişilerden biri bilgilendirme için teşekkürler ebey konusuna gelince bende nezaman bir şey arasam bulamıyorum olay yabancı dide vede baldamı şanstamı desem ;D ;D

bilirkişilik hiç haddime değil ,
sadece biraz ilgiliyim, mekaniği ve toyotayı severim ,bilgisayarlada aram iyi, mevzu budur. ;D ;D

reenkarnasyon varsa zaten bir sonraki hayatta toyota hurdacısı olup akşama kadar onları söküp takacam.. ;D ;D

çağlar' Alıntı:
bilirkişilik hiç haddime değil ,
sadece biraz ilgiliyim, mekaniği ve toyotayı severim ,bilgisayarlada aram iyi, mevzu budur. ;D ;D

reenkarnasyon varsa zaten bir sonraki hayatta toyota hurdacısı olup akşama kadar onları söküp takacam.. ;D ;D

.. :D :D

çağlar' Alıntı:
bence scangauge yi kaçırmayın çok önemli bir yatırım..aracın anlık önemli değerlerini görmek ve olumsuz bir durumda erkenden bilgilenmek ve ona göre davranmak açısından ..

300 lirayıda takmayın kafaya şöyle düşünün,, sizin arac olduya 5-10 kere check lambası yaktı.gittiniz servise söndürtmeye 50 lira alsalar tane başı 6 lamba söndürmede parası çıkar.diğer bütün iyi özellikleride yanında bonusu.

yanlız en önemli nokta avrupaya üretilen 80 lerin bir kısmında obd2portu yok..once ona bir bakın soketi bulun sonra malı alın.

benim araçta direksiyonun sol altında sigorta tablasında bu port.sizde orda yoksa o kapağı söküp içlere bakın ordada yoksa scangauge almayın...

altimetre konusunda ise ben sundan aldım montajladım pusula ve rakım göstergesi 80 kasanın orjinal parçası.çin ,moğolistan tibet vs.gibi yüksek rakımlara üretilen araçlara koymuşlar.

Şu an bakıyorum da..ya ben göremedim....yada....yok mu acaba ?
[attachment=1]

[attachment=2]

KARA PANTERİM(91).jpg

KARA PANTERİM(92).jpg

arkadaşlar bu toyota buluşmasının sun durumu nedir? hala bir karar veremedikmi? birde bu toyota buluşmasımı değilmi? bilmem gerekiyor tüm araclar geliyorsa bizim akrabalar var ,tofaşlarla gelelim diyorlar......

sanırım gezi ile ilgili manifesto yazmanız gerekiyor, hangi araclar gelicek nerden gelicek kimler gelicek falan filan.....
proje yönetim offroad yönetim uyumaaa

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arkadaşlar bu toyota buluşmasının sun durumu nedir? hala bir karar veremedikmi? birde bu toyota buluşmasımı değilmi? bilmem gerekiyor tüm araclar geliyorsa bizim akrabalar var ,tofaşlarla gelelim diyorlar......

sanırım gezi ile ilgili manifesto yazmanız gerekiyor, hangi araclar gelicek nerden gelicek kimler gelicek falan filan.....
proje yönetim offroad yönetim uyumaaa
abi konuyla ilgili topik açılmıitı dikkatinden kaçtı herhalde

abi topiği bi okusana, biraz karışık nerden giriliyor nerden cıkılıyor*?
hangi araclar geliyor?marka? 4x4 mü 4x2 mi motorsikletmi?

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
abi topiği bi okusana, biraz karışık nerden giriliyor nerden cıkılıyor*?
hangi araclar geliyor?marka? 4x4 mü 4x2 mi motorsikletmi?
abi aslında marka işi çözüldü bende discomu bursa il sınırında parkedicem bir toyotaya intikal edip sızıcam ekibin içine ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR