Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 971,082

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Burak ,İhsaniye deki susurluk kokoreççisinden bahsediyorsun?

Bakkan' Alıntı:
Faruk abicim benim kokocu saat 15 den sonra hazır oluyor, olmazsa dönüşe bırakırız ya da başka bir çözüm buluruz.

Mücahit, dostlar kalkıp benim memlekete geliyor, e bir gün kaçamak yapmak lazım. Sende bir zorla, daha çok zaman geçirelim.

RedlinE' Alıntı:
yav anasını yaa burak sendemı
ya bi benmi çalişiyorum bu fani dunyada

Bakkan' Alıntı:
Evet Recep abi, bak bilen nasıl biliyor. yaşaaa.
Doğru adres. ;)
Gerçekten çok güzel yapar ama haftanın bir günü mutlaka kapalıdır.Bende ne zaman gitsem hep o günü denk getiririm. :mad: Birde gece geç saate kalmaz,kapatıp gider.

cihanülker' Alıntı:
GÖÇ YOLDA DÜZELİR , takmayın gelenler zaten belli ,recebim sanada çok teşekkürler şimdiden o kadar işinin içinde birde bunlarla uğraştırıyoruz seni , cuma sabahı 04:00 de benim tekerlekler döner öğlene orda olmak istiyorum ,faruk abi yap bir organizasyon erkenden tüyelim , kamp atma işimiz geceye kalmasın

Aynen. :smiley:

Cihan,siz çıkış ve Bursa varış saatini bi netleştirin.
Bizde cuma grubu olalark ona göre çıkalım burdan ;)

Bakkan' Alıntı:
Faruk abicim benim kokocu saat 15 den sonra hazır oluyor, olmazsa dönüşe bırakırız ya da başka bir çözüm buluruz.

Nasıl olsa memleketine gelicez burakcan..Senin ellerine emenet ederiz bizim konvoyu..Eh artık sen bilirsin.. ;)

Abi bayramdada kapalı, bu bayramda geldim bende yiyemedim.

fissek' Alıntı:
Doğru adres. ;)
Gerçekten çok güzel yapar ama haftanın bir günü mutlaka kapalıdır.Bende ne zaman gitsem hep o günü denk getiririm. :mad: Birde gece geç saate kalmaz,kapatıp gider.

cuma 17,30 yenikapi

2010_2011_kis_do_bursa.gif

Bana kalsa akmpa alanına zor gidriz. Kokoreçti, hamamdı, arap şükrüydü derken gün yetmez.
Neyse duruma göre elden geleni yaparız abi, iner size paket yaptırırm gerekirse

THE FARUK' Alıntı:
Nasıl olsa memleketine gelicez burakcan..Senin ellerine emenet ederiz bizim konvoyu..Eh artık sen bilirsin.. ;)

Bakkan' Alıntı:
Bana kalsa akmpa alanına zor gidriz. Kokoreçti, hamamdı, arap şükrüydü derken gün yetmez.
Neyse duruma göre elden geleni yaparız abi, iner size paket yaptırırm gerekirse

Bayıldım ben bu işe.. :D Bizim konvoy sana emanet kardeşim.. :D

Erkan ben cuma günü sabah pendik-yalova ile gitmeyi düşünüyorum. ne dersiniz?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aynen. :smiley:

Cihan,siz çıkış ve Bursa varış saatini bi netleştirin.
Bizde cuma grubu olalark ona göre çıkalım burdan ;)

RedlinE' Alıntı:
ulan tenekeci hayratmı yaziyo benim arabanin bir taraflarinda ya webostoyu duydun dımı cakallllll
senın kizi bir tur dolaştiririm fikri degişecektir. olmadi benim oglani getiririm bir dahaki sefere o kandirir onu.
Ama sen arabama binemezsin kardeşim olmaz.
hem senide bozar rahat deri koltuk attan batan yay falan yokya ondan alişiksinizdir siz simdi

vay vay vayyyyy görüyon demi faruk abi çakma laz arkamdan neler diyo elbet bir gün elime düşersin yoyo seni
benim arkam sağlam ciğerim keyfine bak
burak kankam, faruk ve cihan abi varken sana muhtaç olmam
ha ayrıca tahminlerim yanlış değilse bizim ev kamp alanına yakın hehe heheeeeee
inegöl civarındamıydı kamp alanı ne ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR