Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 973,904

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

umutcelikel' Alıntı:
Eveeettt herkese günaydınnnn, sonunda son güne geldik ;D ;D ;D ;D
Ayıptır söylemesi arazi oldum ben de evden yazıyorum ;D ::smiley: ::smiley:
Malum akşama hazırlık, suşi ve kanepe yapımı, alkol alışverişi vs vs vs ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Umutcum bırak şuşiyi muşiyi, yap bir haydari..

Herkeze kendine cevresi için hayirli seneler diliyorum.
Allah kimseyi sagliksiz parasiz sevgisiz akilsiz dinsiz vede toyotasiz birakmasin.

Herkese gönlünce,bol fırsatların olduğu, iki kere düşünmeden yaşayabileceği bir 2011 diliyorum. MUTLU YILLAR.

RedlinE' Alıntı:
Herkeze kendine cevresi için hayirli seneler diliyorum.
Allah kimseyi sagliksiz parasiz sevgisiz akilsiz dinsiz vede toyotasiz birakmasin.

Müco bu dileklerine en içten dileklerimle katılıyor , ekliyorum; 2011 ve daha gelecek nice yıllar herkesin huzur ve barış içerisinde,kısır tartışma dialoglarının olmadığı,insanların bolluk ve refah içerisinde insana yakışır şekilde yaşayacağı günler getirsin...

selamlar

Herkese hayırlı seneler,Allah(C.C) daha nice senelere sağlık ve mutlılık içinde kavuşmayı nasip etsin inşallah. :smiley:

Tekrardan şu resimle beraber mutlu yıllar dilerim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
toyotajenniferlovehewit.jpg

Yaşamın kaynağı sevgi;
Sevgi bir tutku,
Tutku bir amaç,
Amaç paylaşmak;
Paylaşmak dostluk,
Dostluk hatırlamaksa;
Hep aklımızdasınız!

NİCE MUTLU YILLARA
SEVGİLER SAYGILAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.