Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 975,703
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Araç o araç saybide lavugun tekiydi. Ama araci alan arkadaş ciddi masraflar yapti. makyaji yerinde arabanin ama yururune ne kadar elledi bilmiyorum. on aks ve kilitlere ellemişmi sorun ellemişse alinabilir.
Lavuğun teki ha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

BAyrama dua etsin. İstanbuldan kalkip gelmişiz insan bir karşilar yok. Arabada ariza var haberi yok onlari soyluyorum pazarlik yapiyoruz lavuk kakti kaputu kapatti. Kufur eder gibi..

RedlinE' Alıntı:
BAyrama dua etsin. İstanbuldan kalkip gelmişiz insan bir karşilar yok. Arabada ariza var haberi yok onlari soyluyorum pazarlik yapiyoruz lavuk kakti kaputu kapatti. Kufur eder gibi..

pekte asabiyiz.:smiley:):smiley:)

E haksizmiyim abi bu adamlar kakmiş otobuslerle istanbuldan gelmiş adamlari bir karşila yok. arabanda ariza var 30 kere sorduk bu bu bu diye nasil oldugunu soyledık yok hepsi calişiyor. e nerde bir tane kilit işigi yanmazmi bir arabada ya işiklar falanda bozuk degil ne role cekiyor ne bişe adama on akslari tarif ediyoruz boyle yap ses geliyomu yok bir gittik çatir çatir.
E biz fiyatta anlaştik sizle dedi adam e anlaştik evet para naki cepte evet araba patates ne olacak soyledınmı bıze yok. Orda soylenecek iki kelime yardi ama neyse adam forumuda takip ediyomus hatta sagucak gezisine gelecem falan demişti babayi gelir.

yeni girdim gördüm yazdıklarınızı. valla bi dokun bin ah işit. soru içimde kalsa da sormasamıydım ne? akşam akşam söylettik. hakkını helal et mücahit bey.

yeni yılın ilk çalışma gününde tüm kardeşlere günaydın hafta sonu bir yerlere gitmiştir arkadaşlar yokmu şöyle batmalı çamurlu bir gezi gittiğiniz yada karlı barı fotolara bakıp iç çekelim

estafurullah eşref bey sizle bir alakasi yok. Satişta olan araçlarla ilgili emin olmadikca birşey yazmak istemiyorum. Yeni alan arkadaş bayagi marsaf yapti ama neresine ne yaptirdi bilmiyorum. Benim takintim eskisiyleydi.

simurg2' Alıntı:
yeni yılın ilk çalışma gününde tüm kardeşlere günaydın hafta sonu bir yerlere gitmiştir arkadaşlar yokmu şöyle batmalı çamurlu bir gezi gittiğiniz yada karlı barı fotolara bakıp iç çekelim
gitmezmiyiz......yükledik resimleri bile...

Müco bu neee,Kürşat bi daha bu adamla araziye gitmem felan diyo ;D
Senin yüzünden iki adım gidememşler felan ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Müco bu neee,Kürşat bi daha bu adamla araziye gitmem felan diyo ;D
Senin yüzünden iki adım gidememşler felan ;D ;D ;D

abi at lastikli suzuki ve L200 ün geçtiği yerden bu adam insa turbolarla geçemedi başkada bişey demiyorum ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR