Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 976,917
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Caglarim adamlarin araclari boydan boya cizildi biz kanala girdik battik cektik ciktik halat 50 metre sikinti yok cizikleri kar kaldi arkadaslara ama araclar teneke maddi degeride yok en iyisi 15 ee ben daha ne diyim

ya bırak benim arabamı dal çizid, sen kanala düşünce dodik koptu düştü nerdeyse üstünden geçiyordum, üstünden geçsem vururdu beni ;D ;D ;D tamponu esnedi filan ohooo ;D

Etiketler

birde bu müco hava atiyor orjinal toyota vinci şöyle güçlü böyle güçlü, vinç çalışırken araba yürümezse bir tandan külçe gibi çekiyorsun, elektirikli vinçle tekerde döndüğünden yön veriyorsun ve daha kolay çıkıyor . aynı yere düşen normal vinçli daha kolay çıktı kenara müco dan

ufukozkan' Alıntı:
capon alemine selamlar.......

Çağlarım naber...varmı yakın zamanda bir proje...

ufuk abim sağolasın ,bi uğrasanda görüşsek..projem var abi kamp aracı yapacam mekanik.afrikadan gelecek bekliyom.

ilk resimdekinden..

şimdi yıldızlı aldım binek,, müdür gibi gidiyom geliyom..kurcalayım diyorum beter elektronik var..kafa yormak yok masraf yok,vergi yok ;D ;D (2.resim)

hzj.jpg

Picture-1.jpg

ne sınıf atlayacaz abi ..

land cruiserlara harcadığımız paraya s serisine binerdik bu zamana kadar bakma sen.

land cruiserdan daha ucuz orjinal parçaları desem yeridir, vergisi 800 lira benzinli 450kuruş yakıyor daha ne olsun.260 ı çeviriyor.

dağa,kampa gitmiyor ama, :'( :'( :'(

gelsin hzj em kampın kralını layıkıyla yapacam.. :-*

çağlar' Alıntı:
ne sınıf atlayacaz abi ..

land cruiserlara harcadığımız paraya s serisine binerdik bu zamana kadar bakma sen.

land cruiserdan daha ucuz orjinal parçaları desem yeridir, vergisi 800 lira benzinli 450kuruş yakıyor daha ne olsun.260 ı çeviriyor.

dağa,kampa gitmiyor ama, :'( :'( :'(

gelsin hzj em kampın kralını layıkıyla yapacam.. :-*

olayın özeti budur....2 sene önce İzmirde yapılı HZJ vardı , alan kimse kayboldu gitti...

dökeyim tempusum madem ;D ;D

benki 80 kasanın hastasıyken ve aracın tüm işlerini bitirip tam binmek zamanı iken aracı neden satarım ;D ;D

satma nedenlerimi maddeliyorum..

a-şerefsiz vergi bu yılda düşmedi...
b-lpg ile 600 kuruş yakar oldum son zamlardan sonra
c-işyeri bölgeme parkçılara ne teklif ettiysem almaz oldular (araban dana gibi abi girmiyo çıkmıyo diye) ;D ;D
d-evin garajına girerken ana sütunu tırtıklaya tırtıklaya binayı indirmek üzereydim (tamponun ucuyla)
e-ankara gümrük internet alışverişimi kitledi sen satıcısın arkadaş diye parça kapılarım kapandı
f-servisine parça numarasını verdiğim halde bize kayıtlı parça yok diyor ,anlamıyorlar bişeyinden anca yağ balata değiştirir onlar..(ankara yetkili servislerinden bahsediyorum)

sonuç: bu iş benim şartlarımda biraz zulüm olmaya başladı...allaha şükür imkanım var vergi -yakıt şu bu mevzularına..
ama ben böyle bir yönetime böyle bir vergi vermeyi istemiyorum arkadaş.
seviyosan bu aracları katlanmalısın diyenlerimiz olacak tabii ama pazar gezmecisi değilim ,, gece gündüz tek arac olarak kullanmak istiyorum ve kullanıyordum ama olmuyor.

bende savunurum aslan besliyen yemini düşünmesin diye ama yoruldum arkadaş.elektroniği yok deriz hikaye ,,heryer sensor beyin.

en basiti bu vuruntu sensorü olayını kendim çözemeseydim eğer yetkili servise götürseydim ne yapacaklardı:

efendim beyin bozulmuş 3000 lira, e hadi getirin takılır yeni beyin düzelmez

e şu sensor e bu sensor 5000 lik ol hala olay çözülemesin.kısacası bu araclardan iyi anladığım halde olası problemlerin masraflarını görerek,

amerikada 300 dolar olan parçayı burda servisten 1 ay bekleyerek,, 3 bin 4 bin liraya alma olasılığı bulunmak beni daralttı..

olsaydı bir şirketim yakıtını,vergisini,kaskosunu şusunu busunu yükleyeceğim ne ala sorun yoktu.

amerikada tutuyorlar bu aracı ama sadece sağlam diye değil,,5000 dolara yapılısını alıp, motor istediğinde 1000 dolara orjinal parça ile yapabildikleri için.

kısacası 80 i olan özel bir aracı olduğunu bilsin,değerli bir aracı olduğunu bilsin..

ama ben artık daha mekanik bir araçla devam edeceğim.afrikayada onla gideceğim inşallah ;D ;D ;D

selamlar herkese.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR