Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,266,213
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
ya adam arabayi gormeden koltuguna oturmadan birde dıscocu cıktı basimiza bak bak laf sokuyo pişman olmicakmiş.
cihan abiiiiiiiiiii
arkadaşa şemşiyeden bahsettmedin galibaa
sizin ordadami enişteleri segmiyolar. ayip ayipp

tarik hocam bulaşma bana gozunu seviyim zaten çikmiş adimiz millet toplanip bizi cagirmiyor. birde beni gaza getirme (kisme gormeden sormadan edemicem senin levye kurşundan hizli gidiyor herhal :smiley:) )

sedat ben sizde içinizdeki birikimleri kusun bu arada firsat cikmişken
valla kurşatta politik kafasi kizar satar arabayi
en iyi dostum çaglar

kazasiz belasiz kardeşim tekrar
Asıl sen bendeki cesareti tebrik et arabaya elimi bile sürmeden alıyorum o derece gözü karartmışım yani

Etiketler

çağlar' Alıntı:
barbarosa :D ;D (sedatada):smiley:)

Abi zaten sizin yuzunuzden yola tedirgin gittik, her an tetikteydik acaba ne olacak, nerde ariza yapacagiz diye.
Her dakika arabayi dinlemekten bir hal olduk.
5700 km yol yaptik, coguda dag yollarinda, hicte birsey olmadan geri donduk.
Tabi gitiigimiz her yere isaret koyduk. ;D O kadar da olacak artik ;D

RedlinE' Alıntı:
ya adam arabayi gormeden koltuguna oturmadan birde dıscocu cıktı basimiza bak bak laf sokuyo pişman olmicakmiş.
cihan abiiiiiiiiiii
arkadaşa şemşiyeden bahsettmedin galibaa
sizin ordadami enişteleri segmiyolar. ayip ayipp

tarik hocam bulaşma bana gozunu seviyim zaten çikmiş adimiz millet toplanip bizi cagirmiyor. birde beni gaza getirme (kisme gormeden sormadan edemicem senin levye kurşundan hizli gidiyor herhal :smiley:) )

en iyi dostum çaglar

seni seviyorum mücahit her ne kadar yoyotacı olsanda sen meyve veren ağacı taşlıyorsun bir yerde haklısın çünkü ağaca taş atınca meyveler yer düşecek sende götüreceksin öyle demi :D hehehehe :D :D ;)

RedlinE' Alıntı:
en iyi dostum çaglar

Mucahit
Zaten LR TYT atismasi olmasa kimsenin birsey yazacagi yok ;D

Keske imkan olsa hepimiz TYT alsak ama gercekten fiyat performans iliskisine ve Turkiyedeki parca ve servis durumuna bakinca Disco I mantikli arac.

hsbasar' Alıntı:
Abi zaten sizin yuzunuzden yola tedirgin gittik, her an tetikteydik acaba ne olacak, nerde ariza yapacagiz diye.
Her dakika arabayi dinlemekten bir hal olduk.
5700 km yol yaptik, coguda dag yollarinda, hicte birsey olmadan geri donduk.
Tabi gitiigimiz her yere isaret koyduk. ;D O kadar da olacak artik ;D

Zaten bir LR yağ damlatmıyorsa yağı bitmiş demektir ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

abi LR hiç bir zaman yağ akıtmaz o bilinçli olarak yapılmış bir şeydir araç gittiği her yere bir iz, işaret bırakıyo hepsi bu bunuda sizler aaaaa bu araba yağ akıtıyor diye söylüyorsunuz ama olmazki böyle kötülemeyin araçları lütfen yani :D :D :D

Tempus' Alıntı:

Gecen serviste bana bir hikaye anlattilar.

Ingilize sormuslar
Teknoloji bu kadar gelisti, siz neden bilisim sektorunde yoksunuz diye.
Bilgisayardan yag cikmaz da ondan demis ;D

araba daha ist de ahh işim olmıcaktıda ben onun koltuguna kimlerı oturtup resim cektirirdim ahhhhhhh

hsbasar' Alıntı:
Barbaros yokmu fotograflari, koysanda araba gorsek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-1995-model-discovery-i-3-9-v8i-es-otomatik-lpg-li/detay

şimdilik sadece bu var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler