Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
FJ40 dan sonra rahat etti garipler
FJ40 dan sonra rahat etti garipler
hsbasar' Alıntı:iyiymis![]()

hsbasar' Alıntı:iyiymis![]()
Bakkan' Alıntı:FJ40 dan sonra rahat etti garipler![]()
hsbasar' Alıntı:Erkan ilk 3 fotodaki aracta, bagaj yetmeyince arka koltuklari iptal etmisler
FJ40 in ruhu yeterAyni tadi alabilecekmisin bakalim VX100 den
Bakkan' Alıntı:Sedat kesinlikle tatlar farklı ama bence ikiside çok leziz. ;D
hsbasar' Alıntı:Bagaj kapagindaki ocak ile, tavana yakin olan sepet benimde aklimda, Yalniz o sepetten once bagaji arka koltuklardan ayiran bir kafes yapmam lazim.
Burak ben ozluyorum, hanim bile FJ40 i kullanirken agzin kulaklarina variyordu diyor
Sen simdi ikisini birden yasadigin icin farkinda degilsin belkide.
günaydınRedlinE' Alıntı:yusuf dostum güzel olmus ama cok kalin malzeme kullanmişşin gerek yokkı
sadece dıkıne olan kisimlar kalin olsa yeterli raylarda zaten onlara bagli alt kismi cekmecelerin bolmeleri on ve arkalari gerek yok.
cıhan abinin dedigi malzemeyi bilmiyorum ona bir bakmak gerekir.
alimınyundan yaptircam diyorsunuz ama onun kaynagini kime yatiracaksiniz. bındırme veya percinle olmaz o iş
kaynak işi içine girincede bir tekligi gecersiniz malzemeyle birlikde
Ben cekmeceleri tam çikarmayi dusunmuyorum. Araçda hiç kullanilmiyan malzemeler var. Onlari dibine gomerim. En arkasinda ayri bir bolmede olabilir. hem ust direnci attirir.
ya profil ustu fiber yada aliminyum yada 8/12/16 mm kalinliklarinda parcalardan su kontrosı olabılır ahşap
yusuf ERDEM' Alıntı:günaydın
mücahit abi cihan abinin söylediği gibi yaptırcam yada yan gözleride kullanıyorum kapaklı
ama gerçekten ağır oldu bu malzeme bide içine ne var yok sa koyuyorum hal öle olunca
aracın arkasından sanki çeken var gibi oluyo
ama işte bizdeki acemilik işte abi yapıp bozucaz ki öğreneim dimi
![]()
doğru diyosun abi de sana o aralar bişey sormak mümkünmü senin işin başından aşkındı sanayide biliyosun daacihanülker' Alıntı:abilerinin tecrübelerinden yararlansan ,yapıp bozmana gerek kalmaz yusufçuğum benim![]()
altay41' Alıntı:oldu olacak bagajlari seramik de kaplatin tam olsun,mutfak banyo vs icin de elverisli olur ;D ;D
RedlinE' Alıntı:heytem abinin 40 gordum bugun varyaaa akillara zarar olacak inşallah
insa almam lazim beraber takilacaksak