Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,486
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
14500 dolara satıldı. ;D ;D
boşlarıda 3bin ila 7bin arasında..

Çağlar bey,araçta sizin yaptığınız modifikasyonlardan başka ekstra birşey görmüyorum.Maliyet açısından farklı bir rakam çıkarmı.yani bu sabah ki araç o fiyata alınıp,bu şekilde olması için 20.000 lira harcanırmı.

Etiketler

becasse' Alıntı:
Çağlar bey,araçta sizin yaptığınız modifikasyonlardan başka ekstra birşey görmüyorum.Maliyet açısından farklı bir rakam çıkarmı.yani bu sabah ki araç o fiyata alınıp,bu şekilde olması için 20.000 lira harcanırmı.

seçimlerle ilgilidir harcama ,bütçeyle ve aldığınız aracı nekadar süre kullanma niyetinizle.

farzımisal benim aracım yok ve yeni bir 80 aldım.sırasıyla şu şekilde hareket ederdim.

önce aracın bakımı (yağlar filtrelerkablolar bujiler vs.vs. 500-1500

sonra lpg,, sanıyorum 2500

cooper stt veya bfgoodrich at (kullanım şekline göre) 33 lastikler -5 adet 2000 lira

sonra yükseltme 2500 e yakındır sanıyorum şu anda

sonra vinç para varsa warn üst modellerden (1500-2500 dolar) yoksa yine warnın tabor modeli (1000 dolar)

sonra şnorkel (safari) 800 lira sanıyorum

sonra ön-arka demir tampon -stepne taşıyıcı +portbagaj +alt koruma (çadırda olsa üstte iyi olur :D ) ahmet ustayla anlaşılır ;)

yada bir üstteki maddeyi (tampon vs. ) yurtdışı ARB den getirelim dersek yaklaşık 15 bin lira sadece bu kalem yer ;D ;D

sonra iyi bir telsiz + double din müzik sistemi + navigasyon 1000-2000 arası

döşemeler elden geçmek isterse 800-1200 arasıda ona gider.

birde arkaya güzel bir buzdolabı ve invertor lazım.hadi gitti yine 1500
bizi dağdada -asfalttada evladiyelik ,sorunsuz ,güvenli ve konforlu taşıyacak bir 80 kasa için bunlar gerekli diye düşünürüm.(şahsi yaklaşımımdır)

tabi bunları çok temiz ve bakımlı bir arac aldığımızı varsayarak konuşuyoruz.yoksa sadece aks kafaları bozuk değiştirmek isteseniz servisi tanesine 1000 lira der. ;) ;) ;D

umarım ürkütmedim 80 kasa düşünenleri ;D tabiki bunlar bütçe işi 2-3-5 seneye de yayılarak yapılabilir yada kredi kartına kıyılıp bir seferdede halledilir.

ama sonrasındada gözünüz kapalı istediğiniz coğrafyaya gidebileceğiniz efsane olmuş bir araca sahip olursunuz. ;D

2886946760034696539S600x600Q85.jpg

Evet,ilk paylaştığınız araç o kadar sade duruyorki,sanki listelediğiniz şeyler onda yok gibi ;D ;D
ama var sanıyorum.

Arkadaşlar ben konudan biraz uzak kaldım son sayfaları okudum ama..... Çağlar , İsmaiil beyin aldığı araç seninkimi... ???

Ohhh...Nihayet gelebildim... ;D ;D

Şu anda bende vx80 liyim........

Forumu tam okuyamadım daha ama..bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.

Sedat bey özel teşekkürlerim var..Kimse alınmasın... ;D ;D ;D

Sabahtan bu yana ne yemek ne açlıgımı hissettim.Şimdi iyi bir yemek sonrası anlatayım..

kusura bakmazsınız herhalde... :D

mdr' Alıntı:

Sabahtan bu yana ne yemek ne açlıgımı hissettim.Şimdi iyi bir yemek sonrası anlatayım..

Hayırlı olsun İsmail bey....

mdr' Alıntı:

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Kendim almış kadar sevindim.

becasse' Alıntı:
Evet,ilk paylaştığınız araç o kadar sade duruyorki,sanki listelediğiniz şeyler onda yok gibi ;D ;D
ama var sanıyorum.

onda daha fazlası var ;D ;D ;D

35 lastik, 4inch kit, 4,88 ayna mahrudiler, eezi awn çadır falan gibi.(ülkemiz şartlarında 15 binde bu versiyon)

ibrahim ne diycen durum böyle ülkemizde.

amerikada yaşasaydık hazır yapılmışını 15 bin dolara alırdık.depoyuda 50 dolara doldurup o kanyon senin bu colorado benim gezerdik ;D ;D ;D

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ismail bey ...

yok gökhan benimki değil birkaç önceki sayfada satış linki vardı.

Ok.. Çağlar.. ;D

Benim el bürodan çıkar..... eve gider..... hazırlığını yapar....... sonra koya doğru yola çııııkaaaaaarrrr ... İletmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin.

mdr' Alıntı:

hayırlı olsun ismail bey gözünüz aydınnnnn ;D ;D ;D

barbaros abi sen daha gitmedinmi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.