cemtascioglu
problem yok
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
ramazan mustahak sana
ramazan mustahak sana
damat gerdeğe biz kampa ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:warmı bi kamp planı ;D
CABİR CABİİRRRRRRRRRRRR ;D ;D ;D ;D ;D ;DRedlinE' Alıntı:ulan peluş varyaa ahanda buraya yaziyorum. Degiştirecem seni ben burak neydi bu peluşun daminin adi şahmuz mu neydi.? 1001 de
ANTALYA EKİBİNE BİZİM RAHATİMİZ İÇİN HARCADİKLARİ EFOR İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
ya abiler adam çadirimin içine yayli yatak bile koydu daha ne yapsin. gerçi isitma konusunda biraz zayif kaldi ama neyseee
Ve tenekecilere gelince..
Sakin kimse bana turuncu renk demesin sakinn. gidip gelene kadar turuncunun kiçini seyretmekden bir hal olduk ya birde on camdaki yagi temizlemekden
one geçiyoruz basiyoruz adam gelemiyor aklimiz onda kaliyor onumuze aliyoruz zayif kaliyor ittir ittir nereye kadar canim ha birde yanimiza gelip bizle yarişmaya kalkişmazmii Allahimmm ibreti aleme ornek olsun diye neler yaratiyosun Allahin rumu sen kimsinde o tenekeyle toyatayi geçeçeksin.
Eskiler bilir bedfordlar varyaa aynii şerefsizim girann girann girann böyle arabami çalişir be
gokhanlro' Alıntı:Beyler.....
Bu kampın "hit" bence Cem in haraketi idi "İÇ LAMBALARI YAKMAK İÇİN KAPIYI AÇMASI" karnım ağrıdı gülmekten![]()
hala aklıma gelince gülüyorum..
Tempus' Alıntı:hahahaha evet üstelik bunu araç 60-70 le giderken yaptı otobanda ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:damat gerdeğe biz kampa ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:CAABİİRRRRR ile BİNBİRRRRRR başka bişey demiyorum Erkan çok değişik biriymişsin ;D ;D ;D
gokhanlro' Alıntı:Beyler.....
Bu kampın "hit" bence Cem in haraketi idi "İÇ LAMBALARI YAKMAK İÇİN KAPIYI AÇMASI" karnım ağrıdı gülmekten![]()
hala aklıma gelince gülüyorum..
RedlinE' Alıntı:ulan peluş varyaa ahanda buraya yaziyorum. Degiştirecem seni ben burak neydi bu peluşun daminin adi şahmuz mu neydi.? 1001 de
ANTALYA EKİBİNE BİZİM RAHATİMİZ İÇİN HARCADİKLARİ EFOR İÇİN TEŞEKKUR EDERİM.
ya abiler adam çadirimin içine yayli yatak bile koydu daha ne yapsin. gerçi isitma konusunda biraz zayif kaldi ama neyseee
Ve tenekecilere gelince..
Sakin kimse bana turuncu renk demesin sakinn. gidip gelene kadar turuncunun kiçini seyretmekden bir hal olduk ya birde on camdaki yagi temizlemekden
one geçiyoruz basiyoruz adam gelemiyor aklimiz onda kaliyor onumuze aliyoruz zayif kaliyor ittir ittir nereye kadar canim ha birde yanimiza gelip bizle yarişmaya kalkişmazmii Allahimmm ibreti aleme ornek olsun diye neler yaratiyosun Allahin rumu sen kimsinde o tenekeyle toyatayi geçeçeksin.
Eskiler bilir bedfordlar varyaa aynii şerefsizim girann girann girann böyle arabami çalişir be