Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 980,893
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

olcaytogezer' Alıntı:
yeni bir teknik bulalım....çekilen araçtan öndekine zil uzatalım... ;D
korna bile zaman zaman yanlış anlaşılıyor baksana...birde ıslanıp hiç çalmadığını düşünsene....çocukların ip bağlayıp arkalarından döne döne çektikleri plastik arabalara döneriz... ;D

abi sağ aynam çamur arka cam çamur sol aynadada zj yi görmüyorum, Derya abiye sordum abi arkada herşey yolundamı diye geliyo geliyo dedi ;D düşündüm sorun olsa telsizden seslenir dur diye, seslenmedi. Sonra adam indi arabadan ne telsizi ya canımızı kurtarma derdinden telsizmi aklıma geldi dedi ;D Esas o kanaldan sekip ağaca çarpsa ZJ bizde camdan felan fırlardık allah göstermesin, bundan sonra daha dikkat edicem acmeiliğime geldi, birde ZJ direksiyonu sola kırmamış ondan kanal düşmemiş iki taraflı hata, öğreniyoruz böyle böyle

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... ::smiley:

Ya kaşınma yaa :D
Uyma sen bunlara ;D

Tempus' Alıntı:
abi sağ aynam çamur arka cam çamur sol aynadada zj yi görmüyorum, Derya abiye sordum abi arkada herşey yolundamı diye geliyo geliyo dedi ;D düşündüm sorun olsa telsizden seslenir dur diye, seslenmedi. Sonra adam indi arabadan ne telsizi ya canımızı kurtarma derdinden telsizmi aklıma geldi dedi ;D Esas o kanaldan sekip ağaca çarpsa ZJ bizde camdan felan fırlardık allah göstermesin, bundan sonra daha dikkat edicem acmeiliğime geldi, birde ZJ direksiyonu sola kırmamış ondan kanal düşmemiş iki taraflı hata, öğreniyoruz böyle böyle

evet ama o da bir yandan kuvvetli gazlıyor gibime geldi... bence gerek yok.. eskiden bir de selektör yapanlar oluyordu, yani hem çekiliyor hemde yol istiyor gibi.... ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
evet ama o da bir yandan kuvvetli gazlıyor gibime geldi... bence gerek yok.. eskiden bir de selektör yapanlar oluyordu, yani hem çekiliyor hemde yol istiyor gibi.... ;D ;D ;D
yok abi sadece son kısımda kendine geldi gaza bastı ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ya kaşınma yaa :D
Uyma sen bunlara ;D
evet ya..maymun iştahlı bunlara benzemiyeceğim...Bülent abiyi bile gaza getirdiler bunlar.. ;D ;D adam geçip geçip arabanın karşısına, sağına soluna ha bire lastiklere bakıyor...evet ya küçük kaldı bunlar gibilerinden birşeyler söylüyor.. ;D

olcaytogezer' Alıntı:
evet ya..maymun iştahlı bunlara benzemiyeceğim...Bülent abiyi bile gaza getirdiler bunlar.. ;D ;D adam geçip geçip arabanın karşısına, sağına soluna ha bire lastiklere bakıyor...evet ya küçük kaldı bunlar gibilerinden birşeyler söylüyor.. ;D
hahahaha Bülent abi takıcak büyük lastik onun ok yaydan çıktı artık bağlasan durmaz ;D

olcaytogezer' Alıntı:

Bülentte 33 mü var hala yaw...

olcaytogezer' Alıntı:
evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... ::smiley:

body kitin karından oturma sorununa faydası olmazki. kupa havada olsa dahi şasi yine oturur. , lastik çapı büyümesinin doğurduğu moment düşüşüyle geçmişlerdir büyük lastikli araçlar..33 ila 35 lastik arasındaki fark arabanın karnını 2.5 cm yükseltir, bence o miktar o zeminde pek birşey değiştirmez karın oturması hususunda.

Tempus' Alıntı:
hahahaha Bülent abi takıcak büyük lastik onun ok yaydan çıktı artık bağlasan durmaz ;D

Evet,Bülent abiyi geri getiremeyiz artık ;D
Bülent abiyide kaybettik ;D
Dönmesini bakliyoruz,ilk fırsatta öbür katı atıcaz ;D az kaldı, plazadan hallice olucak ;D

Şimdi ben seni kurtarmaya çalışıyorum Olcay abimmm ;D

Erkannn. yandaki dükkanlardan bir yer tut, ikinci el , az kullanılmış , sahibinden lastik servisi açalım..bu tip müşteriler çoğalıyor bak...ben bile 2000 km yapmadan aldıklarımı ikinci el satıyorum....(Suzininkiler) ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Erkannn. yandaki dükkanlardan bir yer tut, ikinci el , az kullanılmış , sahibinden lastik servisi açalım..bu tip müşteriler çoğalıyor bak...ben bile 2000 km yapmadan aldıklarımı ikinci el satıyorum....(Suzininkiler) ;D ;D

;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
body kitin karından oturma sorununa faydası olmazki. kupa havada olsa dahi şasi yine oturur. , lastik çapı büyümesinin doğurduğu moment düşüşüyle geçmişlerdir büyük lastikli araçlar..33 ila 35 lastik arasındaki fark arabanın karnını 2.5 cm yükseltir, bence o miktar o zeminde pek birşey değiştirmez karın oturması hususunda.
Doğru söylüyorsunuz Yavuz bey, hiç kasmadan kendini rahat bırakacaksın o zaman..bu işin sonu Unimog, onun bile kalacağı yerler çıkacaktır...makul ve mantıklı donanım yeterli bence de...

yavuz-çelikel' Alıntı:

abi birebir aynı araçlar biri 33 biri 35 denedik o 2,5 santim gitmekle kalmak arasındaki farkı belirliyor bazen, bende kağıt üstünde senin gibi düşünüyordum ama arazide farkediyor

kürşad , lastiklerin arasındaki çevre boyu momentini düşürüyor, daha az kuvvet veriyorsun yere. olayın noktası ora.

yavuz-çelikel' Alıntı:
kürşad , lastiklerin arasındaki çevre boyu momentini düşürüyor, daha az kuvvet veriyorsun yere. olayın noktası ora.

onunda etkisi var birde, bu girdiğimiz yerlerde hep lastik kanalları var, kalın ve büyük lastik kanalların yanlarındanda biraz destek alabiliyor dolduruyor kanalı, ince ise tutunamıyor hiç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR