Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 979,614

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yahu ne muhabbet donmus be arkadas bende ısyerımın catısını yapıyorum kompe onla ugrasıyoruz bu arada 35 lastık cok fark ettırıyor soyle boyle degıl yanı ayrıca kursat ben ve tolgada sılver stone olsa dusunemıyorum kalmaz hıcbır yerde sanmıyorum bu arada o etaplarda 3 araba gıtseydık ayagımız camura degmezdı yanı su kı 35 ve snolker sart ;D ;D kılıt de sart ;D

adama biri hass... etse etse 30 eder senin araç dedi her halde

cem cok oynak adamsin. sen aglamiyomuydun 35 lerden hatta ............ etti demiyomuydun. antalya senide cok degiştirdi be

ne hatası ulen sadece uzun yol performansı dustu sonuc olarak 120 rahat hızı son 154 oldu gbs gore yanı cok uzun yol yapıcaksan ok 33 ıı ama senede 4.yada 5 uzun yolda sıkıntı olmaz alıstım yanı bu sene 10 defa cıkmısımdır bu arabayla 15.000 km den fazla yol yapmısım bu arada arabada hala arıza yok bılgınıze ;D yanı

cemtascioglu' Alıntı:
ne hatası ulen sadece uzun yol performansı dustu sonuc olarak 120 rahat hızı son 154 oldu gbs gore yanı cok uzun yol yapıcaksan ok 33 ıı ama senede 4.yada 5 uzun yolda sıkıntı olmaz alıstım yanı bu sene 10 defa cıkmısımdır bu arabayla 15.000 km den fazla yol yapmısım bu arada arabada hala arıza yok bılgınıze ;D yanı
;D ;D maşallah maşallah ;D ;D ;D

Begendigim fotolardan

[attachment=1]

[attachment=2]

VX 80(199).jpg

VX 80(219).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR