Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,694

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-lexus-lx450-amerikan-versiyon-33041301/detay

Bu fiyat çok değilmi yaw

bacarmobil' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-lexus-lx450-amerikan-versiyon-33041301/detay

Bu fiyat çok değilmi yaw
Yok yok iyidir ;D Ucuz bile ;D
80/450 ler yükselsin ki fiyatlar 60 a da yansısın. Bekliyorum biraz daha yükselince 42.000 e satılığa koycam BJ60'ı ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yok yok iyidir ;D Ucuz bile ;D
80/450 ler yükselsin ki fiyatlar 60 a da yansısın. Bekliyorum biraz daha yükselince 42.000 e satılığa koycam BJ60'ı ;D

Fırsatçılar siziiii ;D

bakın söyliyim,bu fiyatlar uçucak uçucak,sonra kimse almıyacak,millet başka araçlara yönelecek.
Sonra bu fiyatlar düşecek,ben ucuza alıcam ;D

" Mavi kar yağdığında " ;D

Niye adam yaziyo benzinliyede ben niye yazmiyim.
pisikolojik sorunlardan dolayi arabada calişan hersey nerdeyse sifirlandi. hortum kitinide getirdim onlarida degişcem. Sajman conta takımım yolda kayboldu birinin gozu degdi ama kimin
onuda aciyim bi içim rahat etsin. Gerci tavsiyelerine uydugum bir abim kasinma dedi ama olsun gelsinde burda dursun.

45 vereyim mücahit , 10-15 kaatta arabanın üstündeki singapur aksamını değiştirmeye harcıycam çünkü onu düştüm ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-sahibinden-1986-model-3b-dizel-bj-75-33151038/detay

madem fiyatlar yükseldi Erkan arkadaşıma yardımcı olayım 21.000€

Arkadaşlar haftasonu beykoz için düşünceleriniz nedir?
Hangi gün nasıl gideceksiniz? Beraber konvoy mu, herkes kafasına göre mi?
Bir düşünceleri alalım derim.

cumartesı erken gıtmenın bı manası yok gıbı kamp yapıcaklar cadır falan kurucaklarmıs ögleden sonra gidilebilir die dusunuyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR