Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 967,913

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tedavi resimlerini isteriz tabi ortk olalım arkadaşımızın derdine diye ;D ;D ;D ;D

prado ile dere geçişim..:smiley:

video çekim:Kayınvalidem..:smiley:

http://video.yahoo.com/watch/7167898/18667554

Sevgili Mustafa arkadaş,
inanki bu sular LC için çerez. Ama sen önce bir snorkel edin, derin su geçişinde suyun nerden geleceği belli olmaz.
Bu araç seni şaşırtacak diyorumi göreceksin. ;)

fastgame' Alıntı:
prado ile dere geçişim..:smiley:

video çekim:Kayınvalidem..:smiley:

http://video.yahoo.com/watch/7167898/18667554

Cem, geçmiş olsun ...şimdi okudum...

eh bir süre diyet, alkol falan yok.....taktıkları serumlar bana ait biliyorsun...tadı hoşuna gittiyse koli koli yollayayım birader... ;D...

biliyorsun hastanelerde elimiz , kolumuz var birazcık....operasyonları da kayıt altına alıyorlar...hasta hakları hesabı.....eh ne ısmarlarsın bilmem artık....her türlü belge ortalığa sızabiliyor.... ;D ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-off-road-toyota-landcruiser-fj-40/detay

bu aracı bilen varmı ?

kürşat kardeş bu araç bir senedir hatta ben araç almadan öncede vardı hatta muhakkak sitede arkadaşı birebir tanıyan vardır bir ara konuşuluyor diye hatırlıyorum toyotadan anlayan meraklı biri idi fiyatı hatta26-27 lerde diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ama daha iyibilen muhakkak vardır

Heytem abi iyi biliyor araci ona daniş.

Olcay abiii naber abi araçla ilgili bir sikinti varmi abi parça falan lazimmi teknik piskolojık bedensel olarak her hangi bir yardim lazimmi abiii abimizsin alo de gelelim ayip ediyosun.

gelmişken şu hastane oparasyon kayit olayinida bir konusurduk :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Heytem abi iyi biliyor araci ona daniş.

Olcay abiii naber abi araçla ilgili bir sikinti varmi abi parça falan lazimmi teknik piskolojık bedensel olarak her hangi bir yardim lazimmi abiii abimizsin alo de gelelim ayip ediyosun.

gelmişken şu hastane oparasyon kayit olayinida bir konusurduk :smiley:
sağol Mücahitciğim bir sıkıntı yok, şimdilik....olduğunda tabi ki sizleri arayıp yardım isteyeceğim....dün vinç işini de hallettim. Warn xd9000..sentetik halat, orjinal tampon içine...bu kış donanım için bir eksik kalmadı....yavaş yavaş mekanik aksamı da elden geçireyim diyorum....şu anda çok gereksinim yok ama, vakit varken onlarda aradan çıksın....aks başları, rod kolları lastikleri , ufak tefek bana batan eksikler....silecek vida kapamaları, el tutamak vida kapamaları, arka koltuk yanları plastik basamakları (birini döşeme sırasında kaybettim)önlere havuz paspas, koltuk çamur kılıfları...vs ..inçik çıncık işler işte.... ;D

Bana da lazım sizin aradıklarınızdan bazıları..

-vinç olarak Tabor 12000 lik düşünüyorum.En hesaplı nereden temin ediliyor
-arka koltuk yanları plastik basamaklarından bir eksik var..
-koltuk çamur kılıfı nasıl birşey.. :smiley:

yardımcı olursanız sevinirim..

mdr' Alıntı:
Bana da lazım sizin aradıklarınızdan bazıları..

-vinç olarak Tabor 12000 lik düşünüyorum.En hesaplı nereden temin ediliyor
-arka koltuk yanları plastik basamaklarından bir eksik var..
-koltuk çamur kılıfı nasıl birşey.. :smiley:

yardımcı olursanız sevinirim..

vinç için hesaplıya kaçma derim Warm dan şaşma diğerlerine göre daha hızlı..

olcaytogezer' Alıntı:
Cem, geçmiş olsun ...şimdi okudum...

eh bir süre diyet, alkol falan yok.....taktıkları serumlar bana ait biliyorsun...tadı hoşuna gittiyse koli koli yollayayım birader... ;D...

biliyorsun hastanelerde elimiz , kolumuz var birazcık....operasyonları da kayıt altına alıyorlar...hasta hakları hesabı.....eh ne ısmarlarsın bilmem artık....her türlü belge ortalığa sızabiliyor.... ;D ;D ;D ;D

yahu yandık ha vıdeosunuda koyar bunlar ;D mucahıtle ıs bırlıgı yapma abı bır sey lazımsa bana soyle o cakma laza guvenme abı
bır emrın bır ıhtıyacın oldugunda ara sıkıntı yok hallederız abı ;D ;D

:D

lopez 018.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.