Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 992,739

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
arkadaslar mdr nicli arkadasi fazla kafaya takmayin,burada olmak isteyen olur ,olmayan gider,ben yapim geregi bir ortama girerken yavas davranirim,insanlari tanirim,onlarin beni tanimasini beklerim,kafalama muhabbetin ortasina dalmam,bir insana da kanim kaynamissa kaynamistir,
bu arkadasla nerdeyese 1 saat tel ile konustuk aracini almadan once,oyle yap boyle yap filan,gitti araci aldi,
muhabbet sayfasina girdi,
ama yalova dan bursaya toyota bulusmasina gelmedi,madem toyotacilarla tanismak kaynasmak istiyordu,gelmeliydi
kendi sayfasina da yazdim,
kopruyu gecene kadar :mad: :mad:

Arkadaşlar,

dün misafirlerim vardı.Dogal olarak da Dogru dürüst nete giremedigimden yazılanları ancak bugün okuyabiliyorum.Herkesten özür dilerim öncelikle..
Eger ki..bilmeden Toyota alilesinden arkadaşlarımızın kalbini kırdımsa baştan samimiyetle söyliyeyim binlerce kez özür.......
.AMA 2 şeye anlam veremiyorum.
-Mücahit beyle benim tartışmamı tam anlamadan olaya balıklama atlayıp ne burnu büyüklügüm ne yukarda yazıldıgı şeklide tip yazılanları hakettigim konusu..
-Toyota camiasını karşıma alıp herkese aynı tavrı göstermek ne haddime..bu konu..

Günaydın arkadaşlar,

VX 80 bagaj kapısı hangi modelde tek oldu.
malum sitede dizel iki araç gördüm ; 91 model tek kapı, 96 model ambulans kapı
teşekkürler

-Mücahit beyle olan konu ;

Toyota camiamızda yeni oldugum için yüz yüze çogunuzla karşılaşmamışımdır.Malum haftanın 6 günü çalışıyoruz.Kalıyor 1 gün ..denk geliyor işlerimizi hafta arası halletme yoluna gidip çözüm arıyoruz.Özel sektörde çalışmanın yönetici olmanın zorluklarını hepiniz takdir edersiniz..
Neyse ..herkese pozitif düşünce ile yaklaşan biriyim.Taa ki haketmedigim bir sözü..imayı birinden görünceye kadar.Hatta beklerim ben mi yanlış anladım diye ..Bir arkadaşımız önce satmak için araç sordu.sonra almak istedigini söyledi.Bu konuda yardım istedi.O anda bizler fikrimizi belirttik.TEM servise sormasının iyi olacagını (aks meselesini ve dizel toyota konusunda bilgi almasını ) yedek parça gereksinimi içinde Hakan Atamanı tavsiye ettim.Ama şu ana kadar hatalı bir bildirimden dolayı birine kötü bir araç aldırmışım gibi hiç anlaşılmaz garip yazıyla karşı karşıya kaldım.Hatta Mücahit beye " beni mi kasdediyorsun" diye de geri döndüm.Onun üzerine Recep beyde konuya girip "hatalı bilgilendirmelerden dolayı alınan araçları bizler düzeltmeye çalışıyoruz " gibilerden cevap yazdı.Arkadaşlar..beni tanımıyorsunuz..hiçbirinizle bir araya gelip karşılıklı sohbet etmemişiz.Hır mıyım hırsız mıyım ,olgun biri miyim,agzına geleni konuşan geveze birimiyim..Nasıl bu tarz yaklaşılıyor anlamadım.
Mücahit bey ..tez canlı..tepkisini anında ortaya koyan belki karşıyı kırdıgının farkında bile olmayan,tam karadeniz bölgesine mahsus tipik tepkilieri olan bir arkadaşımızdır.Olabilir..bende yönetici sorumlulugundan gelen az konuşan..öz konuşan kimseyi kırmamaya çalışan biriyimdir belki..Ama tepkimi Mücahit beye açıkça ilettim.Burada yazacak cevabı olan Mücahit beydir.Her türlü yazmasına, cevap veririm.Ama "sözümün arkasındayım..haklıyım gibi beylik sözleri eden büyük konuşanlarla tartışmaya girmem..devam etmem..sonucu hep belirsizliktir.araya giren hatırlı arkadaşlar egilip kişiliklerinden ödün vererek düzletmeye çalışırlar"..Bundan dolayı "bu tip ortamlarda bulunmam" demem kendimce çözümdür.Karadeniz inadını bilen bilir. :smiley:
Mücahit bey eger kendince haklı ise o konuda onun fikirlerini dogru bulan olursa saygı duyarım..mümkün oldugunca o türl kişi ve kişilerle yan yana olmamaya özen gösteririm ki..tatsızlık olmasın..Bu da benim dogal hakkımdır ..Ama hem o haklı hemde sen haklısın tarzı yaklaşımlar kişilik erezyonu olarak degerlendirim.Zira hatayı yapan hatasına devam eder çünki..
Neyse..

...bunları yazarken hem gelip gidenim çok olmasından belki biraz zaman alıyor ama..özür..

birde yazdıklarıma cevap yazan arkadaşlarımın cevabını okumadan yazıyorum..sonra yazarım onlara.

altay41' Alıntı:
...hem erkan icin mihlama peyniri de alirim :D
...

Oooo eyvallah baba yaa :D
Ya eğer o taraflara gideceksen,benim tereyağı bitti ;D
Eğer Rize-Pazar'a gidersen orda sol tarafta Tirvana Peynircilik var,orda tuzlu köy tereyağı oluyor,3-5 kg al bana,burda görüşürüz nasılsa ;) ;D ;D
Bi yemeklik var,birde kahvaltılık.Kahvaltılık biraz daha hafif,sen yemeklik olandan al ;D ;D

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar,

dün misafirlerim vardı.Dogal olarak da Dogru dürüst nete giremedigimden yazılanları ancak bugün okuyabiliyorum.Herkeseten özür dilerim öncelikle..
Eger ki..bilmeden Toyota alilesinden arkadaşlarımızın kalibini kırdımsa baştan samimiyetle söyliyeyim binlerce kez özür.......
.AMA 2 şeye anlam veremiyorum.
-Mücahit beyle benim tartışmamı tam anlamadan olaya balıklama atlayıp ne burnu büyüklügüm ne yukarda yazıldıgı şeklide tip yazılanları hakettigim konusu..
-Toyota camiasını karşıma alıp herkese aynı tavrı göstermek ne haddime..bu konu..

Ya abicim,takılmayın böyle şeylere fazla. :smiley:
Ufak tefek yanlış anlamalar felan olur,önemli değil.Böyle durumlarda en iyisi açıcan telefonu bire bir konuşucan felan ;)
Klavyeden olmuyor ;)
Burda kızgınlık-kırgınlık olmaz,sadece ufak tefek yanlış anlamalar olur,bunlarda konuşulunca hallolur :D

vadili' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,

VX 80 bagaj kapısı hangi modelde tek oldu.
malum sitede dizel iki araç gördüm ; 91 model tek kapı, 96 model ambulans kapı
teşekkürler
modele yilina gore ayrilmiyor ,donanimla ilgili arka kapinin cift olmasi,genelde de devletten cikan araclar standart donanimli,arka kapak yana acilir,bir de dubai versiyonlarin bazilari da o sekilde

"
altay41' Alıntı:
arkadaslar mdr nicli arkadasi fazla kafaya takmayin,burada olmak isteyen olur ,olmayan gider,ben yapim geregi bir ortama girerken yavas davranirim,insanlari tanirim,onlarin beni tanimasini beklerim,kafalama muhabbetin ortasina dalmam,bir insana da kanim kaynamissa kaynamistir,
bu arkadasla nerdeyese 1 saat tel ile konustuk aracini almadan once,oyle yap boyle yap filan,gitti araci aldi,
muhabbet sayfasina girdi,
ama yalova dan bursaya toyota bulusmasina gelmedi,madem toyotacilarla tanismak kaynasmak istiyordu,gelmeliydi
kendi sayfasina da yazdim,
kopruyu gecene kadar :mad: :mad: "

Altan bey,

yaklaşım tarzınızdan aramızda anlam veremedigim şeyler geçmiş havası var.Nicimi bırak adımı biliyorsun.Nezaketi elden bırakacaksan daha bariz kelimelerle hitab edebilirsin.Bu kimseye yarar getirmez.
Sadece telefonla konuştuk.Yardımı bırak tanışma telefonu idi.Ben yardım için zaten Toyota camiasından arkadaşlara özelden mesaj atarak açık açık bilgi istedim.Sagolsunlar herkes elinden gelen bilgiyi verdi.Bilgi işine geleni alıp kullanmak içindir.Hepsini kaale alacaksın diye bir şart yoktur.Aracımın torpido gözünde fikirlerini yazan arkadaşlarımızın yararlı olanlarından çıktı alıp sakladım.
Ama sizin içinizde bana karşı..benim anlamadıgım bir kırıldıgınız bir konu varda bunu yukarıdaki gibi.." vurun ." diye fırsat bulmuşken yazıyorsanız sadece üzülürüm.Oysa telefonum açık..05337409993 Benim Toyota buluşmasına neden katılmadıgım-katılamayacagımı daha toplantı gününden 3 gün önce yazdım.Buna kimse bakmadan degerlendirmesi art niyetten başka nedir ? Kavgada bile söylenmeyecekleri ardı arkasına sıralamak kime yarar getirir.Beni o an incitir ama..bunu yazanı..söyleyeni ileride başka arkadaşlara aynı bakış açısıyla bakmasını degiştirmez ki.onlara da ilk kavgada aynısını yapar..
50 li yaşıma geliyorum.Bizim yaşımızdaki kişilere dedikodu vari aşagılayıcı yaklaşımlar yakışmaz...
Toyota Land Cruiser vx80 almak için gittigim araca, satıcı "yalovalı İsmail adında bir arkadaş bakıyor" demesine ragmen fiyat arttıran arkadaşlardan mısınız ?

Bugün varız yarın yokuz.Kimseye birşey kalmıyor..kalmaz..

Toyota buluşmasına katılamadıgım belli oldugunda yazdıgım yazı..tarihi.v.s aşagıda..bakılabilir.

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
« Yanıtla #357 : 02 Aralık 2010, 12:32:42 »

Arkadaşlar..o kadar çok istememe ragmen şirketim bütün çalışanlara geçen yılın ardından yemek veriyor..Cumartesi günü..

şanssızlık işte..

altay41' Alıntı:
modele yilina gore ayrilmiyor ,donanimla ilgili arka kapinin cift olmasi,genelde de devletten cikan araclar standart donanimli,arka kapak yana acilir,bir de dubai versiyonlarin bazilari da o sekilde

Teşekkür ederim

Ayrıca..köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin" sözü içinde tenzih ederim.Hangi arkadaşımıza o tür bir yaklaşımım oldu ki.
Burası bir paylaşım yeri.Herkes elinden geldigince bilgileri dogrultusunda yardım eder.Yardım etti diyede bunu yardım ettigi kişiye kinaye etmez.Atalarımız yardım eden el gözükmesin diye onca güzel düşünceler içerisindeyken siz sanki yardım etmenin karşısında (ki..öyle bir yardım sizden gelmedi hiç ) diyet mi ödetmek istiyorsunuz..

Kimseyi karşıma almıyorum.Benim ne haddime..Birine kızdım diye camiayı bırakacak biri de degilim.Seeverek Toyotayı aldım.İdealimdi.Açtıgım topikle alay edercesine işin düzeyini düşürmekle kendi kişiliginizi ele verirsiniz."ben oynamıyorum..verin topumu gideyim" diyen zihniyettir bu.....Ayrıca Hiçbir yerim kalkmış da degil.O evreler geride kaldı...Yaş kemale erince kanın fışkırırcasına aktıgı zamanlar geride kaldı..onun yerine mümkün oldugunca olumlu .yaklaşmaya çalışıyoruz..Hatamız yokmu...çookk..

Neyse rahatsızlık verdigim için tekrardan herkesten içtenlikle özür dilerim.Mücahit beyle aramdaki konuya böyle bakmanızı isterim.

mdr' Alıntı:
Ayrıca..köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin" sözü içinde tenzih ederim.Hangi arkadaşımıza o tür bir yaklaşımım oldu ki.
Burası bir paylaşım yeri.Herkes elinden geldigince bilgileri dogrultusunda yardım eder.Yardım etti diyede bunu yardım ettigi kişiye kinaye etmez.Atalarımız yardım eden el gözükmesin diye onca güzel düşünceler içerisindeyken siz sanki yarıdım etmenin karşısında (ki..öyle bir yardım sizden gelmedi hiç ) etmenin karşısında diyet mi bekliyorsunuz.

Kimseyi karşıma almıyorum.Benim ne haddime..Birine kızdım diye camiayı bırakacak biri de degilim.Seeverek Toyotayı aldım.İdealimdi.Açtıgım topikle alay edercesine işin düzeyini düşürmekle kendi kişiliginizi ele verirsiniz."ben oynamıyorum..verin topumu gideyim" diyen zihniyettir bu.....Ayrıca Hiçbir yerim kalkmış da degil.O evreler geride kaldı...Yaş kemale erince kanın fışkırırcasına aktıgı zamanlar geride kaldı..onun yerine mümkün oldugunca olumlu .yaklaşmaya çalışıyoruz..Hatamız yokmu...çookk..

Neyse rahatsızlık verdigim için tekrardan herkesten içtenlikle özür dilerim.Mücahit beyle aramdaki konuya böyle bakmanızı isterim.

İsmail bey, bir kere Mücahit nette aceleyle garip garip cümleler kurar, onu yüzyüze tanımıyorsanız söylediklerini oldugundan sert yada ters anlarsınız, ama aslında içimizde en temiz kalpli, en iyi niyetli ve toyota ile ilgili arkadaşlarına her türlü yardımı yapan biridir. O bahsedilen forumdaki mevzudada siz ve ben iyi niyetle adama yardım ediyorduk. Mücahitte geçmiş tecrübelerinden adamın ihaleden araç alıp sonra fahiş fiyata satanlardan oldugunu düşünüp yardım ettiğimiz için bize iyi niyetlisiniz ama yapmayın diye kızdı. Ben hiç alınmadım gocunmadım, ama siz bence olması gerekenden fazla üstünüze alıp büyüttünüz olayı.

Bundan sonrada 100 kişinin içinde bulunduğu listelerden isminizi silip, neden diye soruldugunda zerre kadar değer vermediğim insanlarla bir listede olmak istemiyorum gibi bir yaklaşımda bulunursanız doğal olarak o listedeki herkes de bu sözünüzü üstüne alınır ve tepki verir.

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D

Altan abi ben dostuma camiama laf edene ne paramı ne de başka bişeyimi yedirmem ;D ;D

söz uçar yazı kalır derler buraya da yazayım ki yazılı kalsın dedim

zerre kadar sevmediklerini bilgi anlamında sömürürken sıcak kucaklamalarımızı mesafeyle karşılayıp sadece kendi aracı ve yaptıklarının yaptırtmaya yoğunlaşırken seviyor ve sahipleniyor görünüyordu şimdi ise bu tuhaf uslup gereksiz bir alnganlık ve anlaşlamaz bir ayrımcılık sanırım iki tane karlı tepeye çıktı diye şahsı çegresinde fazlaca havaya sokmuşlar AMA BEN BİLİRİM Kİ DOSTUM BANA ÇIKAMADIĞIM YErDE LAZIM (konu Off road sa) netice söylemek istediğim konuyu göremediğim için bende kendini bilmez biribişey yaptı şhıs ta kırıldı zannettim ama bu kadar manasız bişeye böyle bir tepki benim nezdimde kabul edilemez
Barbaros bey,
bu sizin yazınız mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR