altay41' Alıntı:arkadaslar mdr nicli arkadasi fazla kafaya takmayin,burada olmak isteyen olur ,olmayan gider,ben yapim geregi bir ortama girerken yavas davranirim,insanlari tanirim,onlarin beni tanimasini beklerim,kafalama muhabbetin ortasina dalmam,bir insana da kanim kaynamissa kaynamistir,
bu arkadasla nerdeyese 1 saat tel ile konustuk aracini almadan once,oyle yap boyle yap filan,gitti araci aldi,
muhabbet sayfasina girdi,
ama yalova dan bursaya toyota bulusmasina gelmedi,madem toyotacilarla tanismak kaynasmak istiyordu,gelmeliydi
kendi sayfasina da yazdim,
kopruyu gecene kadar![]()
![]()
Tempus' Alıntı:Erkanla Müco dünür olursa düğünde ne göbek atarız ne tekila içeriz be ;D ;D ;D
altay41' Alıntı:...hem erkan icin mihlama peyniri de alirim
...
mdr' Alıntı:Arkadaşlar,
dün misafirlerim vardı.Dogal olarak da Dogru dürüst nete giremedigimden yazılanları ancak bugün okuyabiliyorum.Herkeseten özür dilerim öncelikle..
Eger ki..bilmeden Toyota alilesinden arkadaşlarımızın kalibini kırdımsa baştan samimiyetle söyliyeyim binlerce kez özür.......
.AMA 2 şeye anlam veremiyorum.
-Mücahit beyle benim tartışmamı tam anlamadan olaya balıklama atlayıp ne burnu büyüklügüm ne yukarda yazıldıgı şeklide tip yazılanları hakettigim konusu..
-Toyota camiasını karşıma alıp herkese aynı tavrı göstermek ne haddime..bu konu..
modele yilina gore ayrilmiyor ,donanimla ilgili arka kapinin cift olmasi,genelde de devletten cikan araclar standart donanimli,arka kapak yana acilir,bir de dubai versiyonlarin bazilari da o sekildevadili' Alıntı:Günaydın arkadaşlar,
VX 80 bagaj kapısı hangi modelde tek oldu.
malum sitede dizel iki araç gördüm ; 91 model tek kapı, 96 model ambulans kapı
teşekkürler
altay41' Alıntı:arkadaslar mdr nicli arkadasi fazla kafaya takmayin,burada olmak isteyen olur ,olmayan gider,ben yapim geregi bir ortama girerken yavas davranirim,insanlari tanirim,onlarin beni tanimasini beklerim,kafalama muhabbetin ortasina dalmam,bir insana da kanim kaynamissa kaynamistir,
bu arkadasla nerdeyese 1 saat tel ile konustuk aracini almadan once,oyle yap boyle yap filan,gitti araci aldi,
muhabbet sayfasina girdi,
ama yalova dan bursaya toyota bulusmasina gelmedi,madem toyotacilarla tanismak kaynasmak istiyordu,gelmeliydi
kendi sayfasina da yazdim,
kopruyu gecene kadar![]()
"
altay41' Alıntı:modele yilina gore ayrilmiyor ,donanimla ilgili arka kapinin cift olmasi,genelde de devletten cikan araclar standart donanimli,arka kapak yana acilir,bir de dubai versiyonlarin bazilari da o sekilde
mdr' Alıntı:Ayrıca..köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin" sözü içinde tenzih ederim.Hangi arkadaşımıza o tür bir yaklaşımım oldu ki.
Burası bir paylaşım yeri.Herkes elinden geldigince bilgileri dogrultusunda yardım eder.Yardım etti diyede bunu yardım ettigi kişiye kinaye etmez.Atalarımız yardım eden el gözükmesin diye onca güzel düşünceler içerisindeyken siz sanki yarıdım etmenin karşısında (ki..öyle bir yardım sizden gelmedi hiç ) etmenin karşısında diyet mi bekliyorsunuz.
Kimseyi karşıma almıyorum.Benim ne haddime..Birine kızdım diye camiayı bırakacak biri de degilim.Seeverek Toyotayı aldım.İdealimdi.Açtıgım topikle alay edercesine işin düzeyini düşürmekle kendi kişiliginizi ele verirsiniz."ben oynamıyorum..verin topumu gideyim" diyen zihniyettir bu.....Ayrıca Hiçbir yerim kalkmış da degil.O evreler geride kaldı...Yaş kemale erince kanın fışkırırcasına aktıgı zamanlar geride kaldı..onun yerine mümkün oldugunca olumlu .yaklaşmaya çalışıyoruz..Hatamız yokmu...çookk..
Neyse rahatsızlık verdigim için tekrardan herkesten içtenlikle özür dilerim.Mücahit beyle aramdaki konuya böyle bakmanızı isterim.
Barbaros bey,bsayil' Alıntı:;D ;D ;D
Altan abi ben dostuma camiama laf edene ne paramı ne de başka bişeyimi yedirmem ;D ;D
söz uçar yazı kalır derler buraya da yazayım ki yazılı kalsın dedim
zerre kadar sevmediklerini bilgi anlamında sömürürken sıcak kucaklamalarımızı mesafeyle karşılayıp sadece kendi aracı ve yaptıklarının yaptırtmaya yoğunlaşırken seviyor ve sahipleniyor görünüyordu şimdi ise bu tuhaf uslup gereksiz bir alnganlık ve anlaşlamaz bir ayrımcılık sanırım iki tane karlı tepeye çıktı diye şahsı çegresinde fazlaca havaya sokmuşlar AMA BEN BİLİRİM Kİ DOSTUM BANA ÇIKAMADIĞIM YErDE LAZIM (konu Off road sa) netice söylemek istediğim konuyu göremediğim için bende kendini bilmez biribişey yaptı şhıs ta kırıldı zannettim ama bu kadar manasız bişeye böyle bir tepki benim nezdimde kabul edilemez