Trafiğe Tescil İçin ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,703

Etiketler

Ynt: Trafiğe Tescil İçin ...

göktu' Alıntı:
motorda herhangi bir değişiklik yok
önde vinç var
birde 10+1 den 5 kişiye çevrildi. değişiklik olarak bunlar var sadece

trafik tescilde 10+1 den 4+1 e arka bagajda bulunan koltukları sokerek muaneye gıdıpmı i,şlettiniz yoksa resmı farklı bır işlem yaptırdınızmı?
çünkü bu defenderların ruhsatları çeşit çeşit 8+1,10+1,4+1vs... tabıı tum bunlar aracın teknık belgesıyle alakalı ancak 88model yada 91 model aracın teknık belgesını bulmak yada edınmek memeleketımızde ımkansız gıbı bıseydır..

deff g4' Alıntı:
trafik tescilde 10+1 den 4+1 e arka bagajda bulunan koltukları sokerek muaneye gıdıpmı i,şlettiniz yoksa resmı farklı bır işlem yaptırdınızmı?
çünkü bu defenderların ruhsatları çeşit çeşit 8+1,10+1,4+1vs... tabıı tum bunlar aracın teknık belgesıyle alakalı ancak 88model yada 91 model aracın teknık belgesını bulmak yada edınmek memeleketımızde ımkansız gıbı bıseydır..
projelendirildi koltuk sayısı da...

Bence Boynuna bir taş bağlayıp Galata köprüsünden denize atlasın. ;D ;D ;D

göktu' Alıntı:
motorda herhangi bir değişiklik yok
önde vinç var
birde 10+1 den 5 kişiye çevrildi. değişiklik olarak bunlar var sadece

Teşekkürler.... Bende aracın bu gün satışını aldım, vize duruyor... Kaporta ve mekanik tamamlansın ondan sonra artık, motor içinde para biriktirirsem değişicem kararlıyım :smiley:

tahaozak' Alıntı:
Ben öyle dolaşıyorum 2 aydır :D

1 senedir önde plakam yok muayne bıle yok :D seytan kulaana kursun polısler hayran hayran bakmaktan plakaya bakmak akıllarına dahı gelmıyor :smiley:))) ben bukadar toplayıpda bınemesem gozume uyku gırmezdı yaa nasıl dayandın :D

[attachment=1]

deff.JPG

valla Berk,, zatentoplanma aşamasınun uzun sürmesi sanırım beni terbiye etti:smiley:

yani normalde sabırlıyımdır da bu kadar asla degilimdir ;D

sen plaka çıksın bak bakalım ne kadar zamanda ne kadar km yapıyorum

göktu' Alıntı:
projelendirildi koltuk sayısı da...

proje maliyeti ne oldu acaba ugrastırıcı bıseymı alırken ruhsata dıkkat etmek gerekıo demekkı...
ruhsatı 4+1 olanın sıkıntısıda az olucak demekkı..

deff g4' Alıntı:
proje maliyeti ne oldu acaba ugrastırıcı bıseymı alırken ruhsata dıkkat etmek gerekıo demekkı...
ruhsatı 4+1 olanın sıkıntısıda az olucak demekkı..

valla 4+1 koltuk sayısına döndük, öne makara işletimi, bir de bunlar arazi araçı-kamyonet olarak geçiyormuş sanırım normalde, ilk tescilde onu arazi taşıtına çevirmek işleri filan oldu... yola uygun belgesi, muayenesi, sigortası, her birşeyi total de 2000tl lere geliyor bildiğim... eğer askeriyden alınmış araçsa tabi...

göktu' Alıntı:
valla 4+1 koltuk sayısına döndük, öne makara işletimi, bir de bunlar arazi araçı-kamyonet olarak geçiyormuş sanırım normalde, ilk tescilde onu arazi taşıtına çevirmek işleri filan oldu... yola uygun belgesi, muayenesi, sigortası, her birşeyi total de 2000tl lere geliyor bildiğim... eğer askeriyden alınmış araçsa tabi...

Askeriyenin ihalesine girmek üzereyim gerçekten 2000 tl plka masrafı olursa vazgeçebilirim astarı yüzünden pahalıya mal olacak eğer böyleyse

Net bilgisi olan var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR