bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 8 Nis 2014 #1 Arkadaşlar, Syncro modellerinde kullanılan arka stepne taşıyıcıyı nereden temin edebilirim?
melihbozkurt Karavan Yönetim Mesajlar 1,733 Tepkime Puanı 73 Yer İstanbul 9 Nis 2014 #2 Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Orjinalini bulmak zor olur, bulursanizda pahali olacaktir. Belki sanayide benzer bir urun yaptirabilirsiniz. Sitemizde bazi arkadaslar bu tasiyicinin sistemine yakin yana dogru acilan bisiklet tasiyici yaptirmislardi.
Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Orjinalini bulmak zor olur, bulursanizda pahali olacaktir. Belki sanayide benzer bir urun yaptirabilirsiniz. Sitemizde bazi arkadaslar bu tasiyicinin sistemine yakin yana dogru acilan bisiklet tasiyici yaptirmislardi.
omnitemporal MURAT ERDOĞAN Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 1,238 9 Nis 2014 #3 Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Airboat nickli Ankara'dan Seyfettin beyin bu ve benzeri taşıyıcıları yaptığını ve sahibinden com da sattığını biliyorum
Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Airboat nickli Ankara'dan Seyfettin beyin bu ve benzeri taşıyıcıları yaptığını ve sahibinden com da sattığını biliyorum
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 9 Nis 2014 #4 Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Murat Bey, O arkadaşla görüştüm. Kesin değil ama en azından motorsiklet standı için ziyaretine gideceğim. Sağol
Ynt: Transporter Stepne Taşıyıcı Murat Bey, O arkadaşla görüştüm. Kesin değil ama en azından motorsiklet standı için ziyaretine gideceğim. Sağol