Trial Etabı Oluşturmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Trial Etabı Oluşturmak

Jeepcj7' Alıntı:
Arkadaşlar burası MOAB'da Lion's Back aslanın sırtı dedikleri ve yeryer 65 derece (yüzde değil) eğimi olan ve darlığı ile meşhur bir yerdir.... Etaba bizde 60 derecelik eğim koymayı planlıyoruz... rollcageli delikanlılar için ::smiley:

http://video.google.com/videoplay?docid=334458617951173729

Orkunum sen şimdi rollcage' olmayan delikanlı olamazmı diyosun..

Abi benim tanıdığım en delikanlı adamın ikamet ettiği yerin girişinde BİRGÜN BÜTÜN CANLILAR ÖLÜMÜ TADICAK YAZIYOR kendisi Zincirli kuyuda yatıyor ...

:smiley: oda delikanlı adam motora kasksız biner diyodu ...

frkbdr' Alıntı:
Orkunum sen şimdi rollcage' olmayan delikanlı olamazmı diyosun..

Yok öyle demiyorum ;) ama rollcage'li araç sayisini arttirmak için iyi fikir esasinda!
Kurallar koyup uygulanmazsa kazalar olur, işin keyfi kaçar... mal kaybi önemli değil, zaten hepimiz araçlarimizi riske atiyoruz ama, sakatlanma, Can kaybi... Allah korusun...

İyi bir mühendislik ile hazırlanan rota ve anlaşmalı bir sigorta şirketinin sadece etap için sigorta satması ile çok güzel bir girişim olur.
Umarım hayata geçer.

Skarabacak' Alıntı:
İyi bir mühendislik ile hazırlanan rota ve anlaşmalı bir sigorta şirketinin sadece etap için sigorta satması ile çok güzel bir girişim olur.
Umarım hayata geçer.

Fazla bi mühendislik işi yok herazlde biraz hesap kitap yapıcağımız kesin ...

Anlaşmalı sigorta şirketi buluna bileceğini hiç zannetmiyorum ki (bizde neredeyse tüm sigorta şirketlerinin acentalıkları var) bulunsada uçuk olur fiyatları...

:smiley:

Gültekin, sonuçta temel veriler tırmanma açısı, yanal açılar vs... Land Rover Experience parkurunu incelerseniz; orada önceden tespit edilmiş imitlerde bir mühendislik var.

Bazı araçlar için öyle bir açı koyarsın ki, zaten o aracın orayı devrilmeden geçmesi mümkün olmaz... Böyle oluncada ya 5-10 araç için bir tesis kurar zarar edersin, ya da farklı seviyelerde birkaç düzenleme yaparsın.

Sigorta pahalı olsa bile alternatif sunulabilir. Ancak tabi aylık bir iş hacmi hedefi olmalı.

Abi zaten tek bi etap olmayacak seviye seviye şimdilik 4 ayrı etap düşüncesi var 4. etap çılgınlar için :smiley: en kolay etap ta heralde Land Experience etabı kadar yada ondan biraz daha zor olur ama tabi bizim öle hayin planlarımız varki işin içinde çok fazla eylence olacak land etabı gibi kuru kuru gezmiycekin :smiley:

Arkadaşlar ben şunu anlamadım.. Araçlar zaten kaskolu değil mi? Trial etabından bahsetmiyorum ama arazide başımıza bişey gelse karayolları olmadığı için ödemiyorlar mı hasarı sigorta şirketleri ?? Kaskoladıkları aracın ruhsatında "arazi aracı" yazmıyor mu? Arazi de gidicez tabi.. : )

bidiğim kadarıyla "pist" olarak geçen yerlerde yapılan kazalara kasko ödeme yapmaz zaten kasko ödemek istemediktem sonra siz çamur lastiğiyle kaza yapın ben aracın spesifikasyonlarını bozduğunuz için kazaya sebebiyet vermişsiniz yada hasarın artmasına sebep olmuş der ödemem :smiley: ....

Kısırkaya gibi düşünün sonuçta oradan çıkılırda inilirde. Ama dikkatli olmak lazım.
Bu arada Wrangler'ın oranlarına ve kilitlerine hayran olmamak elde değil. Kullanan kişi rol yapıyor diyordum ama astım hastasıymış.

Eleman elinde kaputla yürüyormuş gibi ;D ;D ;D Jeep farkı

orsa' Alıntı:
Kısırkaya gibi düşünün sonuçta oradan çıkılırda inilirde. Ama dikkatli olmak lazım.
Bu arada Wrangler'ın oranlarına ve kilitlerine hayran olmamak elde değil. Kullanan kişi rol yapıyor diyordum ama astım hastasıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri