Trial Etabı Oluşturmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Trial Etabı Oluşturmak

gültekin bey oyun alanı baya iştah acıcı görünüyor ben yarın ugrayıp biraz oynaya bilirim bu alanda yeri bir tarif edin

Belediye'ye dilekçe yazayım bizim burayada bir oyun parkı yapsın...  :'(  :'(  :'(

Ama haksızlık bu öyle değil mi.

Valla bu alanlar tapulu ve şahıs malıdır bu tip sürekli açık olacak ve sürekli hizmet sağlayacak alanlar ücret dahilinde bile belediyeler tarafından sağlanabileceğini zannetmiyorum Ambulans Servis aracı İş makinaları vs 7 24 arazinin sahibi olan Ökten Madencilik Tarafından sağlanıcaktır...

Araziye tekil olarak şimdilik girmeniz mümkün değil ancak bilgizim içerisinde izinle girilebilir toplu bi gezi düzenlemek daha doğru olur !!!

Yani pek sağlıklı olmaz :smiley: Çünkü alanda devriye araçları ve sürekli güvenlik bulunmaktadır yanlış anlaşıla bilir !

abi bi gezi düzenle o zman :smiley: aç bi link hemen hafta sonuna toplanalım gidelim ....

Gültekin resimler gerçekten iyi, ellerine sağlık.
Ancak gezi düzenlemeden önce mutlaka çekirdek kadro gidip daha kapsamlı notlar çıkarmak lazım ki, geziye kaç yıldızlı araçların gelebileceğinide söyleyelim. En kısa zamanda keşif gezisi düzenlememiz lazım...

E abi bu işi yapsan yapsan sen yaparsın onun için topu sana attım ya :smiley: en kısa zamanda bi gezi düzenlersin heralde ben senin kadar yetkin değilim Orkun abi ..

Bu arada çok enteresan geldi yönetim de bi sen kaldın heralde abi ne arayan ne soran nede bu konu hakkında yorum yazan var ne iş ?

Hoşlarına gitmeyen bi iş yapıyoruz heralde diye düşünmeye başladım darılıyorum artık ..............

ben keşif gezisinde tam teşekkülü hazırve nazır vazıyette ben varım

çok güzelmiş yahu yer nerdeyse hazır ;D biraz taşfırınlar için yer yapmak lazım okadar ;D kafandakiler hayata geçerse bir numara olur türkiyede ve tabiki hazırlanışının filmini çekelim gültekin ;D ;D ;D

Valla çekelim abi :smiley:

Fakat Şunuda Belirtmek isterim Orkun Nadir Atilla abilerim ve Can Jeyar dışında gerçek anlamda bana bu olayda destek olan yardım eden çıkmadı onlarada buradan ayrıca defalarca teşekkürü borç bilirim Nadir abimin o güzel yemeklerini tattık can sağolsun götürdü getirdi Orkun abi haftalardır uğraşıyo Atilla abide aynı şekilde onların bende yeri çok farklı burdan bunuda belirtmek istedim ...

Delikanlı etabı diyenlerede en delikanlısını hazırlıyacağız bitirebilen değil en ileri gide bileni göreceğiz :smiley: Hem su jeep mi land mi tartışmasıda bi son bulur tek korkum sağda solda batan kırılan landlerin diğer araçları engellemesi ( Land çileri kızdırayım biraz hırs yapsınlar :smiley: ... )

Emeği geçenkere Gültekin Bey'e, Orkun Bey'e, Nadir Abi'ye, Can'a sonsuz teşekkürler.

Gültekin Bey bizim suzukiler etap girişine kadar gitse yeterli olur o nedenle biz konuya seyirci olarak katılacağız :D
ama ben biraz bendeki X90'ı değiştirirsem bir ara uğrarım oralara mesela aşağıdaki gibi bir şey

X90_don_michlle_107.jpg

olmazzzzzzzz olay yanlış anlaşılmış !!! biz her keze her araca göre belki 10 farklı pist yapıcaz kim nekadar ilerliyebilirse ama standart en kötü 4x4 ün bile bitire bileceği bi etap ayrıca serbest gezebileceği bi alanı olacak herkeze hitap edecek !!!! .... seviye seviye zorlaşacak herkeze derece ve sertifika verilecek zaman yok önemli olan nekadar ileriye gidebildiğin !

Bide servis alanı açıcan buraya patlayana hemen pansuman oh mis ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri